Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
niewyspanie daje sie we znaki, musze sie przyzwyczaic ;0- oj wspolczuje.. lekko nie ma, ale ja raczej moge na palcach policzyc te bardzo nieprzespane noce...

Od porodu Agatka budzi sie jak w zegarku co 2 h
Można z nim było zegarek nastawiać 

Od porodu Agatka budzi sie jak w zegarku co 2 h, co jakis czas przesypia 4 h
niewyspanie daje sie we znaki, musze sie przyzwyczaic ;0
w ciąży spało się do 10-11 a kiedy przychodzi dzidzia to ledwo co dobrze zamkniesz oko to już musisz wstać 

Chciałam ogłosić wszem i wobec,że dziś mój synek kończy ROK:)...Jestem szczęśliwa:) nie wyobrażam sobie życia bez niego i Natalki
Impreza urodzinowa w sobotę:)Buziaki

Lesiu pozdrawia 
100 lat !
dzieciaczki 1-3

Rany to już rok? Dii wy to już całkiem - oczy naokoło głowy i najlepiej jeszcze jedno - w tyłku Co nie?
za to Kacperek siedział w jednym miejscu, bawił się zabawką, potem delikatnie odkładał i brał nową, przeraczkował do stołu, stanął przy nim, usiadł, wszystko robił bardzo ostrożnie i delikatnie. Do tego był bardzo poważny. Spotkały się dwa zupełnie odmienne charaktery
I raz nawet pani w przychodni powiedziała, że takich spokojnych dzieci to mało jest w dzisiejszych czasach, a Kacper jest naprawdę typowo "niedzielny"
i chwała mu za to, tylko żeby w przyszłości sobie poradził... Chociażby w przedszkolu...
i jak znowu Adaś się napotoczył to rozejrzałam się w jedną, potem w drugą stronę i jak nikt nie patrzył to chwyciłam jasia za twarz i z całej siły popchnęłam go na szafę! Bałam taka "cisza przed burzą". A mam nadzieję, że ten spokój i Kacperka nie będzie wieczny, że będzie potrafił walczyć o swoje
choć ja to byłam za bardzo brutalna...
Proszę oddać, znalazcy oferuje nagrodę

Gdzie się podzialo moje dziecko Proszę oddać, znalazcy oferuje nagrodę
zobaczymy jak długo ten wspaniały, magiczny czas będzie trwał
?

bari - wow to moj Kubus wazy wiecej a 3 mies roznicy
Nieźle! Jak to każde dziecko potrafi być tak różne, inne od pozostałych... Zadziwiające to jest
Tak samo jak wzięłam na ręce tamtego Jasia i mojego Kacperka to tez zupełnie inaczej się ich trzyma. Jaś jest taki napompowany, miękki, kuleczka, choć ważą tyle samo i mierzą tyle samo, a Kacperek taki jest sztywny, łatwiejszy w objęciu

i chwała mu za to, tylko żeby w przyszłości sobie poradził... Chociażby w przedszkolu...

Bałam taka "cisza przed burzą".

no ja sie boje tego jak maly zacznie raczkowac, a juz powoli zaczyna bo to torpeda nie dziecko

Tak się zastanawiam nad wagą Kacpra. Nie przybrał na wadze, a nawet wydaje mi się, że było już więcej i spadło.
Musze zgrac fotki i wkleic. Pochwalic sie Skarbem.
Nasz Karol z kolei strzela uśmiechy na prawo i lewo i w ogóle coś tak czuję że raczej będzie żywiołowym dzieckiem. Ale właśnie - i ja i maż do spokojnych nigdy nie należeliśmy. Także - strach się bać
[/url
[/url]

karol to chyba od początku taki śmieszek co? :)
).

Bo nasz to żeby się uśmiechnął to muszę się nagimnastykować że hoho...

Bo to taki stary maleńki i jak jeszcze poważną minkę trzaśnie to już całkiem 
I sama czasem nie wiem czy coś go tam mierdzi czy po prostu taki odruch i zainteresowanie inną częścią ciała 

Akirka obstawiałbym jednak skok.
. Ja sobie sama pobierałam,bo żaden lekarz na to nie wpadl jak skarzylam się ucisk w uchu,takie pykanie slyszalam caly czas, szczególnie w nocy mnie doprowadzalo do szalu. Byalam u kilku laryngologow i nic. Się wkurzylam,mysle zrobie wymaz, zrobiłam i hoho...gronkowiec złocisty w licznej kolonii. Przeleczylam srebrem koloidalnym i wszystko przeszlo
. Ponowny wymaz czysty.