Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja Cię rozumiem, bo miałam podobne dylematy, gdy moje dziecko było w wieku Twojego (co prawda szybko mi przeszło, ale to już inna sprawa). jakiego srodka uzywacie do mycia podlogi (płytek )? zeby byla dobrze odkazona? prosze, poleccie cos
Madziauk, Ty robilas testy na nietolerancje glutenu ,prawda? Możesz napisac jakie badania się robi? I czy masz jakies fajne sprawdzone przepisy bezglutenowe?
Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki mają stały plan dnia?
imo, że Maksiu jeszcze mały, ale ja też chciałam już wprowadzić jakiś plan dnia- dzieciaczki za malo i poczekajcie a same sobie wyreguluja. Maks od ok 8 miesiaca zaczal miec stale pory drzemki popoludniowej, "kupka" tez przewaznie rano o tej samej porze. Jedzieni czy kolacja tez. A wczesniej to byl spontan na maksa ha ha.
ZObaczylam ze baby jednak bardziej potrafia sie zorganizowac. Mojemu wiecznie czasu brakuje na wszystkom pod wieczor
I co najważniejsze umiemy o kilku rzeczach myśleć i robić na raz. Ja przez cały dzień z płaczącym dzieckiem posprzątam, ugotuję obiad i nawet jakieś ciasto robię- nooo, nie raz mu powtarzam, ze teraz to on juz raczkuje i chodzi przy meblach i sie zabawi a Tobie czasu brak a co dopiero jak byl maly i glownie mi beczal do 8 miesiaca, a jednak zawsze cieply obiadek na czas byl ha ha. I chyba mi do teraz do konca nie wierzyl, ze maly az tak absorbuje czas :D
A chce się nim zajmować, więc ma poczucie, że nie wiadomo jaką robotę odwala- no, cos podobnego, zajmie sie, ale na chwile bo pozniej musi zapalic a nie mial kiedy, strasznie mi go zal wtedy
A ja melduję, że u nas jest pierwszy ząbek!!- to mega szybko, gratuluje