Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja, po Waszych wpisach o sposobie ubierania dzieci, stwierdziłam, że chyba wychładzałam Maksa. Bo ja nic pod grube spodenki dresowe nie zakładałam. A na górę body i ciepła polarowa gruba kurteczka. W wózku przykrywałam kocykiem, ale w nosidełku samochodowym już nie. Więc dziś na spacer założyłam już rajstopki pod spodnie i dodatkową warstwę na górę. Ale mam wrażenie, że było mu za gorąco.
No i ile trwa taki spacer ?
dzieci na mm z reguly lepiej spia w nocy- tez mi tak wmawiano i nie prawda, moj syn dopiero teraz zaczal sypiac ladnie i raz sie budzi na jedzenie a z dwa razy dostaje picie. Od 6 miesiaca dostawal mm na dobranoc o 23 i sypial 3 h, jeden kit mu bylo czy piers czy flacha, co 3 h musial dostac papu he he. Po prostu masz fajniego spiocha i tylko sie cieszyc :)
a dzieci na mm z reguly lepiej spia w nocy
nie byloby w tym i moze nic dziwnego gdyby nie to, ze piwa nie kupowalam
Coo??? może gumki recepturki kupowałaś małolata ?? --- ja tylko tankowalam, ale kolega piwo kupowal i moze babka z rozpedu, zreszta sama wygladala na 15 :P
Ja to bym chciała mieć ogród i do niego wychodzić na spacer... U nas to tylko pozostają zatłoczone ulice, albo małe uliczki, ale i tak nic ciekawego... Aż mi się czasem nie chce- no u mnie podobnie. I mieszkam w kamienicy na 3 pietrze, wiec tez windy brak...
Witam:)
III dzień odstawienia Patrynia od piersi...i?!Jupi mamy sukces!Moje dziecko przespało PIERWSZY RAZ całą noc!!!bez żadnej podbuki...od 19:00-5:30 spał jak Aniołek...o 5:30 dałam pierś bo o mało co nie ekplodowały cały dzień i noc nie opróżniane były...zjadł usnął i spał do 7:00 JESTEM mega wyspana:)
. Wzielam go na rece a ten sie wgryzl w moj bark jak wampir..... moja mina mowila wszystko ...