Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zadam głupie pytanie, do kiedy należy podawać mleko modyfikowane,
Ile karmić ?- ja karmilam 9 miesiecy, bo 2 tyg. pozniej wracalam do pracy, pracuje na zmiany i ciezko by mi sie przystosowac do karmienia, bo maly glownie w nocy jadla nie widzialo mi sie wstawanie 2-3 w nocy jak wstaje 4:30. Ale siostra moja karmila 2 lata i maly wogole mm nie widzial. Od razu przeszla na krowie :)
Czy Wasze maluchy w wieku Lesia też tak miały????- jak mial 6 miesiecy to sie cieszyl "przewrotami" dopiero i jadl praktycznie tylko mleko wiec nie pomoge. ALe w wieku miedzy 8 a 9 miesiacem mogl pol dnia nie jesc nic.
A mm jest w ogóle potrzebne ? Po cholerę to mleko? Jogurt i ser nie wystarczy ?- no u mnie nie, gdyz maly ma skaze bialkowa i specjalne mleko z apteki...
To jest bardzo dobre pytanie i zależy od wielu czynników, np. od tego, co sądzisz o mleku krowim. Ja np. sądzę o nim źle A mm jest w ogóle potrzebne ? Po cholerę to mleko? Jogurt i ser nie wystarczy ? Sorry jeśli pytanie jest głupie..
może zamiast butli podaj kubek niekapek z MM
Fajnie masz Venus, a o której kładziesz Lecia? Moja zawsze o 20.00 juz w łóżku śpi.
To bardzo późno, ja bym chyba szybciej padła. Moja już śpi po 4,5 godzinach aktywności. Zobaczymy co będzie rano.
W ogole to chcialam sie pochwalic, ze Karolek zaczal dzis raczkowac :)
A u nas dzisiaj kolejny ząbek - tym razem prawa górna jedynka (dziwnie mu wychodzą) :)
No i od 2-3 dni Mikołaj nauczył się pełzać i już bez problemu dociera do wszystkich baaaaardzo interesujących rzeczy znajdujących się w pokoju , także teraz czekam na siedzenie, raczkowanie i może pierwsze "mama"
--
Sam nie usiądzie, jak Go posadzę to tak
Kacper spał dzisiaj 14,5 godzin!!! Czy to normalne?
mamamamamama
to normalnie biegac za nim trzeba hihi
Nic na siłę!