Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas to zgoła odwrotnie
piersią nigdy nie wzgardzi jak ją przystawię i je jakby nie pila mleczka od wielu godzin.:)
wiec moze teraz potrzebuje wiecej jedzenia? nie ulewa wcale
my pojechaliśmy do banku a z niego chlusnęło (mama z nim była), wróciliśmy, przewijam go - buch znowu ulanie i to takie porządne,
czuję rękę męża na plecach i krzyk "uważaj".
my na takie ulewanie dostaliśmy debridat.
Budzę się i popadam w panikę, że go przycisnęłam, że go nie obejmuję, że pewnie spadł - patrzę a on w łóżeczku śpi. I wtedy sobie usiłuję przypomnieć o której go karmiłam, jak go odłożyłam itp. To normalnie jest jak koszmar senny.
dżasti: Budzę się i popadam w panikę, że go przycisnęłam, że go nie obejmuję, że pewnie spadł - patrzę a on w łóżeczku śpi. I wtedy sobie usiłuję przypomnieć o której go karmiłam, jak go odłożyłam itp. To normalnie jest jak koszmar senny.
12 równych godzinek spał (jak zazwyczaj) - od 22 do 10 - właśnie się obudził
mam do was pytanie o aplikator wody morskiej do noska, zakupilam taki spray , i nie wiem jak sie do niego dostac, koncowka jest zakonczona slepo plastikiem, uciac to czy przekłuc...w uletce nie ma ni slowa o tym,,,moze macie doswiedczenie z tym produktem?
mamy ten sam typ zabezpieczeń z BabyOno i są beznadziejne.- tez jej mam, klej bardzo slabo 3ma
Mam pytanie do mam dzieci raczkujących...Czy Wy jakoś specjalnie je zachęcacie do raczkowania??? tzn.pomagacie im jakoś bo Ja nic z Amelką nie robię czekam aż sama coś zacznie się podnosić i nie wiem jak jest u Was???Mam jej rzucać dalej zabawki czy nic nie robić tak jak do tej pory
Tylko mimo naszych instrukcji trochę źle go trzymali.