Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kupiliśmy Łucji karuzelę na łóżeczko i z dnia na dzień jest coraz bardziej nią zainteresowana. Nawet dzisiaj mąż ją wyjął z łóżeczka, a ona w płacz. Teraz jak jestem sama w domu w końcu mogę zjeść normalnie obiad, bo tak to było jedzenie w biegu jak mała spała, albo z dzieckiem na ręku
U nas to zgoła odwrotnie
piersią nigdy nie wzgardzi jak ją przystawię i je jakby nie pila mleczka od wielu godzin.:)
wiec moze teraz potrzebuje wiecej jedzenia? nie ulewa wcale
my pojechaliśmy do banku a z niego chlusnęło (mama z nim była), wróciliśmy, przewijam go - buch znowu ulanie i to takie porządne,
czuję rękę męża na plecach i krzyk "uważaj".
my na takie ulewanie dostaliśmy debridat.
za to mąż nie miałby takiego wyczucia!
Wtedy nie dosypia, i zaraz chce znowu spać...
Budzę się i popadam w panikę, że go przycisnęłam, że go nie obejmuję, że pewnie spadł - patrzę a on w łóżeczku śpi. I wtedy sobie usiłuję przypomnieć o której go karmiłam, jak go odłożyłam itp. To normalnie jest jak koszmar senny.
dżasti: Budzę się i popadam w panikę, że go przycisnęłam, że go nie obejmuję, że pewnie spadł - patrzę a on w łóżeczku śpi. I wtedy sobie usiłuję przypomnieć o której go karmiłam, jak go odłożyłam itp. To normalnie jest jak koszmar senny.
12 równych godzinek spał (jak zazwyczaj) - od 22 do 10 - właśnie się obudził
mam do was pytanie o aplikator wody morskiej do noska, zakupilam taki spray , i nie wiem jak sie do niego dostac, koncowka jest zakonczona slepo plastikiem, uciac to czy przekłuc...w uletce nie ma ni slowa o tym,,,moze macie doswiedczenie z tym produktem?
mamy ten sam typ zabezpieczeń z BabyOno i są beznadziejne.- tez jej mam, klej bardzo slabo 3ma

Mam pytanie do mam dzieci raczkujących...Czy Wy jakoś specjalnie je zachęcacie do raczkowania??? tzn.pomagacie im jakoś bo Ja nic z Amelką nie robię czekam aż sama coś zacznie się podnosić i nie wiem jak jest u Was???Mam jej rzucać dalej zabawki czy nic nie robić tak jak do tej pory

Oczywiście wszystko wyliczone tak, żeby na karmienie następne zdążyć. Ale Maksowi się chyba podobało, bo jak wróciliśmy to był radosny. No, ale jak moja siostra ze szwagrem na zmianę nosili go na rękach, tańczyli z nim na rękach (a to uwielbia) to nie ma się co dziwić. Tylko mimo naszych instrukcji trochę źle go trzymali.
Tylko mimo naszych instrukcji trochę źle go trzymali.

[/url
[/url]
[/url
[/url]
[/url
[/url]