Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A my już przypadkiem nie gratulowałyśmy pierwszego ząbka u Lesia?
No coś ty?! Już?
Nie wiem co mu się dzieje. W dzień śpi ok. 1-1,5 godziny a w nocy 12-14...
Zdziwiona jestem że szok, bo jedynym objawem ząbkowania u niej są... zęby.
Bo wczoraj mój małżonek szanowny przy kąpieli odkrył dwie dolne jedynki u Hani
Byłyśmy wczoraj u lekarza na szczepieniu
Byłyśmy wczoraj u lekarza na szczepieniu ;) Mała ma 68cm i jest to całe 7,5 kg szczęścia Lekarka powiedziała, że z niej twardziel bo podobno po szczepieniu na żółtaczkę dzieci płaczą a ona nic A tak się bałam o nią
A o takiej tradycji kupowania powiedziała mi niedawno koleżanka ale u nich jest tak, że kto odkryje u dziecka pierwszego ząbka - temu rodzic (albo drugi rodzic) kupuje prezent
To już chyba ostatnie, co? Następne w przyszłym roku?
Amelka dobrze je zniesie
bo mocno napuchnieta prawa jedynka gorna :)
bilia no kolejne jak bedzie miała 13miesiecy
U nas ciezka noc. Maly strasznie sie wiercil, marudzil, co chwile musialam do niego wstawac i prawie zaspalam do pracy bo nawet budzika z tego zmeczenia nie slyszalam :(
tradycji że kto pierwszy znajdzie zęba ten dostaje sukienkę, a teraz co??? Mam mężowi kupić sukienkę? Kurka chyba kupię mu dziś jakąś flachę, niech ma
Całe szczęście, że ja znalazłam ;)- to lec szukac kiecki :D
tradycja jest taka, że jak ząbka zauważy mamusia, to tatuś jej kupuje sukienkę. Z kolei jak pierwszy znajdzie tatuś, to jemu mamusia kupuje garnitur
Z kolei jak pierwszy znajdzie tatuś, to jemu mamusia kupuje garnitur:)
staram się 2 razy dziennie (rano i po kąpieli) - obowiązkowo przy tym śpiewając "szczotka, pasta"
bo jej śpiewam jak leży w łazience na przewijaku a ja myję swoje zęby
na widok odkurzacza zaczyna płakać- no moj sie wlasnie cieszy i chce go "atakowac"
A u nas lekiem na całe zło tego świata jest piosenka o Pszczółce Mai
Kiedyś to były i programy, i piosenki a teraz...- a zgadzam sie.. teraz sama sie tych bajek boje ha ha
tradycja jest taka, że jak ząbka zauważy mamusia, to tatuś jej kupuje sukienkę. Z kolei jak pierwszy znajdzie tatuś, to jemu mamusia kupuje garnitur:)
Kiedyś to były i programy, i piosenki a teraz...
Nie wiem dziewczyny, może i Wy umiecie z dziećmi spać w jednym łóżku, dla mnie to większa męka niż wstawanie do niego- no ja tez nie potafie niestety... Mamy male lozko i mi mega niewygodnie. Maly plakal w nocy (wyszedl mu zabek!!!). I po 5 juz oczy jak 5-cio zlotowki, wiec go wzielismy do lozka, mlody sie jeszcze krecil ale zasnal i wstal 8:40!! Jestem, w szoku, dawno tak dlugo nie spalismy ha ha