Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A my już przypadkiem nie gratulowałyśmy pierwszego ząbka u Lesia?

może coś się przykleiło a ja głupia z radości już się cieszyłam. No coś ty?! Już?
On ma silne nogi i to bardzo.Nie wiem co mu się dzieje. W dzień śpi ok. 1-1,5 godziny a w nocy 12-14...
póki co się cieszę, że mała się nie nacierpiała z tymi jedynkami.

i zostaje na noc! A u nas w mieszkaniu zimnica. Ja mam wiecznie zimne ręce! Kacpra na noc ubrałam w bluzkę na długi rękaw i ... śpiochy! Zapomniałam już jak on wygląda w tych "norworodkowych" ciuszkach
Ale chyba dobrze mu się w tym spało, bo ładnie spał
piękna ta szczoteczka! może też taką kupię. A ile razy dziennie myjesz?
Zdziwiona jestem że szok, bo jedynym objawem ząbkowania u niej są... zęby.

Bo wczoraj mój małżonek szanowny przy kąpieli odkrył dwie dolne jedynki u Hani
Albo najlepiej żonie! 

Byłyśmy wczoraj u lekarza na szczepieniu

Byłyśmy wczoraj u lekarza na szczepieniu ;) Mała ma 68cm i jest to całe 7,5 kg szczęścia Lekarka powiedziała, że z niej twardziel bo podobno po szczepieniu na żółtaczkę dzieci płaczą a ona nic A tak się bałam o nią

A o takiej tradycji kupowania powiedziała mi niedawno koleżanka ale u nich jest tak, że kto odkryje u dziecka pierwszego ząbka - temu rodzic (albo drugi rodzic) kupuje prezent

To już chyba ostatnie, co? Następne w przyszłym roku?

koniec z kłuciem 
Amelka dobrze je zniesie

bo mocno napuchnieta prawa jedynka gorna :)
a dajesz mu jakiś syropek lub czopki przeciwbólowe?? po co ma się męczyć aniołek
bilia no kolejne jak bedzie miała 13miesiecy
Następne po skończonym roczku.
Ale pewnie za pół roku nie będzie już tak kolorowo 
U nas ciezka noc. Maly strasznie sie wiercil, marudzil, co chwile musialam do niego wstawac i prawie zaspalam do pracy bo nawet budzika z tego zmeczenia nie slyszalam :(

tradycji że kto pierwszy znajdzie zęba ten dostaje sukienkę, a teraz co??? Mam mężowi kupić sukienkę? Kurka chyba kupię mu dziś jakąś flachę, niech ma
Całe szczęście, że ja znalazłam ;)- to lec szukac kiecki :D

tradycja jest taka, że jak ząbka zauważy mamusia, to tatuś jej kupuje sukienkę. Z kolei jak pierwszy znajdzie tatuś, to jemu mamusia kupuje garnitur
Z kolei jak pierwszy znajdzie tatuś, to jemu mamusia kupuje garnitur:)
trudno, musi się zadowolić Ballantinesem 
staram się 2 razy dziennie (rano i po kąpieli) - obowiązkowo przy tym śpiewając "szczotka, pasta"
bo jej śpiewam jak leży w łazience na przewijaku a ja myję swoje zęby
na widok odkurzacza zaczyna płakać- no moj sie wlasnie cieszy i chce go "atakowac"

A u nas lekiem na całe zło tego świata jest piosenka o Pszczółce Mai
Kiedyś to były i programy, i piosenki a teraz...- a zgadzam sie.. teraz sama sie tych bajek boje ha ha

tradycja jest taka, że jak ząbka zauważy mamusia, to tatuś jej kupuje sukienkę. Z kolei jak pierwszy znajdzie tatuś, to jemu mamusia kupuje garnitur:)

Kiedyś to były i programy, i piosenki a teraz...

i wszystkim Maluszkom co miały miesięcznicę pod naszą nieobecność

Nie wiem dziewczyny, może i Wy umiecie z dziećmi spać w jednym łóżku, dla mnie to większa męka niż wstawanie do niego- no ja tez nie potafie niestety... Mamy male lozko i mi mega niewygodnie. Maly plakal w nocy (wyszedl mu zabek!!!). I po 5 juz oczy jak 5-cio zlotowki, wiec go wzielismy do lozka, mlody sie jeszcze krecil ale zasnal i wstal 8:40!! Jestem, w szoku, dawno tak dlugo nie spalismy ha ha