Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a jak wyglądają wasze @ po porodzie?
Mała urzedowala do 2 w nocy.
Dziewczyny a jak wyglądają wasze @ po porodzie?
jak już to 2 tygodnie muszę przełożyc bo wracamy 13-stego dopiero
Wysypiam sie w sumie codziennie, a w weeekend to juz w ogole ;)- oddaj z jeden dzien, nie badz taka , ja przestalam sie wysypiac dwa tygodnie temu
wczoraj o 19:28 skończyła ROCZEK!!!- sto lat!!
My kapiemy od początku o 18.30-19, a o 20 ida spac obie corki.
Ogłaszam wszem i wobec że Kingusia nasza malutka wczoraj o 19:28 skończyła ROCZEK!!!
Ja sie wylamie i napisze, ze sie bardzo wyspalam
To i tak późno chodzą spać Wasze dzieci, u nas Mikołaj zazwyczaj ok 19 (max 19:30) już śpi ;) a jak był młodszy to chodził spać jeszcze wcześniej (18-18:30)
zmiec Lesiowi godzine kapieli na wczesniejsza i kladz Go zawsze o tej samej porze. Szybciutko się przyzwyczai.
Wysypiam sie w sumie codziennie, a w weeekend to juz w ogole ;)
Sam nie zauważył, że stoi samodzielnie, bo jak tylko się zorientował, to od razu kalp na pupę!- skad ja to znam. Dzisiaj zrobil ze dwa kroki sam, nic tylko na dniach sie pusci i pobiegnie ha ha :)
Wczoraj zasnęła o 17.30 a dziś o 16.30,- moze jej potrzebna drzemka o 16?? i pozniej bedzie zasypiac kolo 20. Chociaz u nas czy mlody zasnie 18.30 czy 20.30 i tak wstaje po 7...
Czy jak się organizuje pierwsze urodziny to one są zakrapiane procentami?!!
17.30 a dziś o 16.30
Dii ale co Ty się przejmujesz takimi bzdetami
U nas dzisiaj powtorka z wczoraj. Kolo 5 wielki ryk i marudzenie, maly do na do lozka i po hasaniu 20 minutowym zasnal i spalismy do 8:50. To chyba raczej nie zeby bo dopiero mu wyszla gorna jedynka.
Dziewczyny a jak Wy to zrobiłyście, że Wam dzieci zasypiają w łóżeczkach?
Może Maks skok przechodzi ?- no cos tak czuje ze chodzenie blisko jest i pewnie go to meczy... Bo zachowuje sie jak przez pierwsze 8 miesiecy (chyba wtedy mial same skoki ). I nawet z tego co pamietam pare osob tutaj pisalo, ze dzieci w podobnym wieku marudne i jakby podmienione. Nie pozostaje nic innego jak przetrwac :)
Po wycieraniu ide po niego by pieluche zmienic a czesc jej zawartosci sie wydostala na przescieradlo.... i jeszcze wdeptal golymi stopami Makabra