Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Siedział w leżaczku i nagle zaczął się dusić, coś połykał ale jak by nie dawał rady, jak by za dużo tego było i przez dłuższą chwilę walczył z tym!
nawet mój brat, który był chrzestnym postanowił, że w tym dniu nie będzie pił
Każdy powinien znać umiar w takich sytuacjach.
Nie widzę mojego dziecka na imprezie, gdzie większość się ledwie trzyma na nogach- dlatego jezeli goscie nie maja umiaru to lepiej wcale nic nie postawic niz byc obgadanym, ze za malo
Mam pytanie: Czy coś jest nie tak, albo czy coś nie tak zrobiłam, że Kacperek w dwóch dziurkach w nosie ma krewkę? Najpierw w jednej a potem w drugiej na drugi dzień - po dmuchaniu Fridą... I takie skrzepy twarde mu się porobiły...
--
Może ma podrażnione od Fridy, co dziennie mu robisz??
Dii,ile razy fridy używasz dziennie? Czy po uzyciu psikasz mu sola fizjo? To bardzo ważne aby potem nosek nawilzyc.
sardynka - u mnie dzis juz tez mniej mleka, po 8g piersi prawie takie jak po karmieniach, ale okresu nadal nie mam. ja pewnie do skonczonego 8mies odstawie mlodego
ja niby miałam już 2, ale ostatni cykl był raczej bezowulacyjny...zobaczymy jak będzie teraz...
No ja to pewnie jeszcze pokarmię, bo coś czuję, że z nocnym odstawieniem nie będzie łatwo