Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kto wie czy czasami nie idą
Też obstawiam ząbki. Chyba, że boli ją brzuszek, ma wzdęcia lub coś to wtedy wiadomo, że boli ją brzuszek.
a wczoraj prawie się udusił
strasznie się przestraszyłam. Siedział w leżaczku i nagle zaczął się dusić, coś połykał ale jak by nie dawał rady, jak by za dużo tego było i przez dłuższą chwilę walczył z tym! Ku....a ale mi serce biło. Czy Wasze maleństwa też tak mają??? lub miały? jak z tym walczyłyście??

Siedział w leżaczku i nagle zaczął się dusić, coś połykał ale jak by nie dawał rady, jak by za dużo tego było i przez dłuższą chwilę walczył z tym!
nawet mój brat, który był chrzestnym postanowił, że w tym dniu nie będzie pił
Każdy powinien znać umiar w takich sytuacjach.

ale to tak śmiesznie wtedy powiedział...
no i mój mąż też nieźle popił wtedy, że dawno go takiego nie widziałam. No i reszta męskiej załogi i część damskiej...
Święci nie jesteśmy, każde z nas swój panieński/kawalerski (i nie tylko swój, bo mieliśmy "weselne" lato ) odbalowało jak już mała była na świecie, na imprezy też chodzimy, gdzie się pije sporo i pali czasem
ale dziecko zostaje pod opieką kogoś innego wtedy i tyle. Razem jak gdzieś jesteśmy to najwyżej jedno z nas wypije piwo, czy kieliszek wina. Nie widzę mojego dziecka na imprezie, gdzie większość się ledwie trzyma na nogach (uchowaj Boże chociaż jeszcze z 15lat
). "Choććć do taaatusia i powiecc cjoci wjerszyk..." bleh
Nie widzę mojego dziecka na imprezie, gdzie większość się ledwie trzyma na nogach- dlatego jezeli goscie nie maja umiaru to lepiej wcale nic nie postawic niz byc obgadanym, ze za malo

Mam pytanie: Czy coś jest nie tak, albo czy coś nie tak zrobiłam, że Kacperek w dwóch dziurkach w nosie ma krewkę? Najpierw w jednej a potem w drugiej na drugi dzień - po dmuchaniu Fridą... I takie skrzepy twarde mu się porobiły...
--
czym mogę mu pomóc???
Może ma podrażnione od Fridy, co dziennie mu robisz??
Dii,ile razy fridy używasz dziennie? Czy po uzyciu psikasz mu sola fizjo? To bardzo ważne aby potem nosek nawilzyc.
sardynka - u mnie dzis juz tez mniej mleka, po 8g piersi prawie takie jak po karmieniach, ale okresu nadal nie mam. ja pewnie do skonczonego 8mies odstawie mlodego
ja niby miałam już 2, ale ostatni cykl był raczej bezowulacyjny...zobaczymy jak będzie teraz...
No ja to pewnie jeszcze pokarmię, bo coś czuję, że z nocnym odstawieniem nie będzie łatwo
za to później fajnie bo by się razem bawili itd już sama nie wiem