Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ostatnio kupiłam małej mleko bebiko ,,smaczny sen" bo myślałam, że będzie dobrze spać po nim może śpi, ale tak samo jak po cycu bo też się budzi a teraz przez te mleko widzę, że mała ma zaparcia
Dziewczyny jakie mleko mozecie polecic dla cycusiowego potworka? Sytuacja jest bardzo awaryjna, probowalam hippa, ale pluje nim nawet przez sen. Niestety nie moge teraz karmic piersia :( sa jakies mleka np. Lepsze w smaku od innych?
--
hurra
dobrze ze Babcia zamowila karuzelke- a ja myslalam ze za wczesnie
U nas też tragiczna nocka, pobudki co 1,5-2h
nasze Aniołki to hurtowo chcą Nas wykończyć
dzis rano odlozylam ja do lozeczka i zaczela gugac do zabawek...no nowosc!!!
do tej pory tylko do nas...zabawki nie istnialy, puscilam jej pozytywke i poszlam zrobic sniadanie :)hurra
dobrze ze Babcia zamowila karuzelke- a ja myslalam ze za wczesnie
Po kilku minutach spoglądam na Natalkę a ta na brzuszku
Akurat był artykuł o nie przyspieszaniu rozwoju, że żadne chodziki, pchacze, skoczki.
o właśnie zapomniałam dodać, że Misiek też ma przytulankę - Kłapouszka i zawsze zasypia trzymając go za ucho/nogę/łapkę ma swoja przytulanke i w jej obieciach zasypia
.nienawidzi leżeć na rękach w tej pozycji jak "noworodek" - tylko spionizowany daje się nosić...- u mnie to samo.. ja bym go ponosila jak dzidziusia ale on zaraz sie prezy i odpycha i chce do pionu ;)
Kłapouszka i zawsze zasypia trzymając go za ucho/nogę/łapkę- u nas "prosiaczek" z kubusia puchatka, przewaznie trzyma za srodek bo to taka obrecz z glowka i ogonkiem. Zazwyczaj uszy i ogon "ssane" sa do upadlego, ze mozna pluszaka wyciskac ha ha
Akurat był artykuł o nie przyspieszaniu rozwoju, że żadne chodziki, pchacze, skoczki. Dziecko ma samo dojść do kolejnych umiejętności.
Lenka się męczy,
daj mu garnki i gotuj obiad :)
Ja i gotowanie?? NIEEEEEE :D ja nie umiem gotować :D mąż gotuje w domu- a wczesniej pisalas, ze nie masz kiedy jedzenia przygotowac
a najszybsza wizyta na nfz to pod koniec listopada
Pytam profilaktycznie, co w razie gdyby nam się przytrafiło jakieś przeziębienie zakupić.
No i Tosieńka dostała pierwszy antybiotyk (ospamox 4 ml po dwa razy i do tego osłonę multilac 1 saszetka dzienie) w życiu, ma zapalenie gardła, katarek już nie przezroczysty i dziś zaczną się kaszelek. Na szczęście gorączki nie ma.
Bo właściwie nie wiem jak to jest czy jak dziecko ma antybiotyk (7 dni) to może chodzić do żłobka czy nie???
Normalnie zwolnienie Ci wystawia.- moze nie kazdy ma mozliwosci w pracy aby brac zwolnienie.. roznie to bywa...