Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Oczywiście sama nie trzyma jeszcze równowagi siedząc, ale jak ją trzymam na kolanach na płasko
czy miałyście ten sam problem?Co używałyście?- mialam i tak niestety jest, trzeba przeczekac. a dodatkowo jak sie karmi piersia to maluch wszystkie witamy bierze dla siebie. Mozesz brac witaminy te same co w ciazy jezeli bralas.
Dziewczyny, czy wam po porodzie też tak strasznie włosy wypadały?
Marcelina miała moje włosy w kupie, także ten ;)
venus pamiętaj ,że taki maluszek nie może wymuszać. On Cię potrzebuje.
Calypso pediatrzy niestety nie są do końca kompetentni, a zbyt szybkie rwanie się do siadania dość często jest objawem niestety wzmożonego napięcia.Oczywiście wcale nie musi być tak u Emilki, ale jeśli Cię niepokoi to może mógłby zobaczyć ją jakiś rehabilitant żeby realnie to ocenić
hmm, mnie sie wydaje ze takie maluchy nie potrafia jeszcze manipulowac doroslymi, u nas Kubus placze w zasadzie tylko jak ma potrzebe - jak chce jesc, jak chce gdzies wejsc, chce na raczki czy jest zmeczony, ale to nie sa wymuszenia tylko jego potrzeby. dla mnie np jego placz gdy siedzi juz 15min w krzeselku do karmienia i chce z niego wyjsc na podloge lub na rece to nie wymuszenie tylko chec zmiany, cos normalnego wg mnie. Nie wiem co ty rozumiesz pod pojeciem "wymuszanie".. :) Ja jemu tez nie pozwalam dotykac paru rzeczy i mowie: nie wolno itp i on sie tylko z zaciekawieniem na mnie patrzy, probuje pare razy a potem przestaje.