Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzień Dobry,
powtórzyłam test i też wyszedł pozytywny, już kreska bardziej wyraźna. W przyszłym tygodniu idę do ginekologa i przywitam się z " Przyszłymi mamusiami " PONOWNIE
venus gratulacje, jej bedziesz miala gdzies 15miesiecy roznicy miedzy dziecmi :) ja to sie zastanawiam jak ja sobie poradze jakbym zaszla w ciaze za 2 czy 3 miesiace. Mieszkam na 3 pietrze i jakos ciezko mi sobie wyobrazic ze nosze moje 10kg ( a pewnie i 11kg czy 12kg wtedy) dziecko po schodach w ciazy... a przeciez nie bede cala ciaze siedziala w domu wiec jakos trzeba bedzie sobie poradzic. To jestes pierwsza chyba mamusia ktora urodzila w 2013 r i jest w ciazy, ciekawe ktora nastepna :)
A karmisz jeszcze piersią ??
Powodzenia i spokojnej ciąży :)
Venus gratulacje :)Ale fajnie widzieć 3 i 4 latka trzymającego się za ręce w parku :)jejcia:) łatwo nie będzie na początku, ale super różnica moim zdaniem :)
Musimy tą technikę wypróbować u niego w pokoju w łóżeczku
Zastanawiam się tylko jak to będzie z porodem? czy SN czy CC??
No ja tez juz na "Przyszlych..." się przywitalam to i tu sie zawiadamiam. Juz jestem po pierwszej becie.
tyle,że chyba psychicznie nie wyrobię, bo już się źle czuję...zasiedziałam się w domu, nie pracuję i gdzieś mnie to wszystko dołuje....
zasiedziałam się w domu, nie pracuję i gdzieś mnie to wszystko dołuje....- tez tak mialam, wiec nie jestes jedyna. Ciagle tylko dziecko i to nie przyklad spiacego i jedzacego ale wrecz aktywnego bobasa mnie wykanczal. Moj w pracy a ja w domu z dzieckiem, jak zasnal to ani geby do kogo otworzyc i czasu na myslenie bylo sporo. Odkad wrocilam do pracy to niewiem w co rece wlozyc he he.
Jak same opowiadały - na pół dnia jedno dzieciątko oddawały do żłobka/przedszkola i przez to już nie miały dwójki na głowie... Pomyślałam wtedy że faktycznie to jest dobre rozwiązanie- tez mam takie myslenie.. zajsc w ciaze ok 2,5 roczku Maksia i urodzic jak mlody bedzie juz do przedszkola chodzil.
Piszę do Was z zapytaniem, bo mam problem z synkiem. budzi się nad ranem, stęka pręży jak by chciał zrobić kupkę a nie może. jest płacz, nie może spać nawet spokojnie nie może cycka ciągnąć. dziś nad ranem zastosowaliśmy te rureczki windi na odgazowywanie i mu pomogło, pojechałam do pediatry a on mi każe dawać małemu glukozę, (mały mój nie weźmie do ust butli) i nie rozumiem dlaczego?! wie któraś z Was co ma na celu ta glukoza skoro mały ładnie ciągnie cycka, i się napija. i jak mogłybyście dać jakieś rady jak mogę jeszcze mu ulżyć? ten płacz jest taki rozpaczliwy....
pojechałam do pediatry a on mi każe dawać małemu glukozę, (mały mój nie weźmie do ust butli) i nie rozumiem dlaczego?! wie któraś z Was co ma na celu ta glukoza skoro mały ładnie ciągnie cycka, i się napija. i jak mogłybyście dać jakieś rady jak mogę jeszcze mu ulżyć? ten płacz jest taki rozpaczliwy....
Isiula zdrówka życzę! Długo byłaś w szpitalu?
6 dni mnie trzymali.
Nie mam pojęcia czemu kazała dawać glukozę, ale ja bym już do takiego lekarza w życiu nie poszła i dziecku tego świństwa nie dawała!
czy 11-miesięczniak musi jeszcze pić mleko?
niestety ze względu na leki, którę biorę już się nie cycujemy :( Staś zniósł to srylion razy lepiej niż matka.
Pije soczki babydream ok. Pół litra na dzień, bo tylko to mu posmakowało pod moją nieobecność i teraz nie chce nic innego- Maks pije herbatki owocowe z hipa lub wode :)