Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Musisz zaznaczyć tekst do zacytowania i na dole mieć zaznaczone
Wiem dziewczyny, że lepiej sprawdzić, ale takie historie słyszy się o narkozach...boję się. Byliśmy u innego neurologa wczesnej to zlecił usg główki, zrobiliśmy i było wszystko dobrze, także powiedział, że nie wie co jest, ale żeby się nie martwić...może zrobimy najpierw usg przezciemiączkowe raz jeszcze...
Jutro jest ten wielki dzień...
ciekawe co bedzie w 8 i 9 tyg.:)
A temperaturę trzeba mierzyć rano przed wstaniem? Bo mnie to mały budzi i od razu do niego lecę a to się zdarza o różnych porach...
Dii: Jutro jest ten wielki dzień...
Czyli?? coś przegapiłam ?
rano przed wstaniem z łóżka, termometrem elektronicznym mierzy się do 30 sekund, więc spokojnie zdążysz :) ja mierzę bez problemu a też przecież wstaję do dziecka...
co do pór pomiaru to najlepiej mierzyć do 8 rano (w metodzie angielskiej można korygować pomiary wzg czasu)
Myślę, że warto spróbować :)
tez mialam zapytac o skoki, czy rzeczywiscie obserwujecie skoki wg tych wyliczen
Kurczę, no jakieś badania zrobić musicie.
Jutro wypadają jego urodzinki a wczoraj były wyprawiane
ja nadal bez i wcale nie tęsknię, ale pewnie dostanę zaraz z okazji zakończenia karmienia..
a czy neurolog widział to, jak córeczka przekrzywia tą główkę? Kurczę, no jakieś badania zrobić musicie. Moja Michasia miała tomografię komputerową główki. Spała chyba wówczas... w każdym bądź razie narkozy nie miała. Z tym, ze była wówczas z 2 tygodnie po porodzie, więc mniej ruchliwa.
bo mnie dopadnie niedługo depresja przez moja rodzinkę
Dziewczyny potrzebuję na ,,gwałt "fotelika samochodowego 0d 9-25 kg najlepiej