Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Milka miała taki etap ale dożo później miła chyba z rok i 4 miesiące tyle że uparcie nie paliłam światła więc gadała walała się po nas aż w końcu padała....
--
Dii, pytaj na dzieciach 1-3. Już chyba się przeniosłaś :)
Wróciłyśmy z Uk wsadziłam ją w stary a tu niespodzianka nogi i główka wystaja a pasy są już za krótkie.Najlepiej żeby ten fotelik miał funkcję półleżącą też- wow... Maks do teraz jezdzi w swoim foteliku i dopiero zima zmienimy bo bedzie grubiej ubrany i na szerokosc sie nie zmiesci ;)
0:20/0:30- mielismy tak ze dwa dni w tamtym tygodniu, budzil sie po 23 i z 1,5 h zabawy jak swierzo wypoczety.. porazka byla z uspieniem go.
Przez dlugi czas tak sie budzil?- no dwa razy, ale ma niestety bardzo czujny sen, jak tylko wlacze tv by cos ogladac ten sie budzi, staje w lozeczku lub wierci przez sen, oj jakbym chciala by mial swoj pokoj...
nie pyskuje, nie unoszę się, zawsze pokornie wszystkiego wysłucham
madziik i jak tam po ciekawej nocce?- zasnal kolo 23.30.... tragedia jakas, Wieczor to jedyna chwila relaksu dla mnie przy ulubionych programach w tv i jeszcze mi to mlody odbiera he he. Mam nadzieje, ze to przejsciowe...
bo jak miałam lekarza na 10 to musiałam go na śpiocha w piżamie do fotelika samochodowego pchać a i tak się obudził i był marudny a czeka mnie jeszcze wizyta o 9...- ale Maks wstaje po 7, dzisiaj wyjatek ze o 8, wiec nawet porankow nie miewam spokojnych ;) A pelno go wszedzie i wszedzie wlazi, nie usiedzi ni sekundy, chyba ze dam mu cos czego mu nie wolno
Czy któreś zostawiały Maleństwo przed skończonym roczkiem?- ja, mlody mial 10 miesiecy, W sumie malemu to lotto kto z nim w dzien jest. A posilki wychodzily praktycznie tak ze do poludnia dawal maz, a po poludniu ja. Moja mam przychodzi w godzinach 12:40 - 15:00
posilki wychodzily praktycznie tak ze do poludnia dawal maz, a po poludniu ja. Moja mam przychodzi w godzinach 12:40 - 15:00
Może jak przestaniemy do nich dzwonić i jeździć to się kapną, że cos jest nie tak- to nie zawsze tak dziala.. wrecz gorzej jest przez to... zycze powodzenia i na pewno jakos to sie ulozy. Wazne, ze sie kochacie i tworzycie z mezem szczesliwa rodzine dla swojego dziecka :)
W buzi jest doslownie wszystko, od maskotek poczynajac, przez rozne zabawki i ksiazeczki a konczac na butach, czapeczkach jego jak jakas dorwie czy innych zamkach od bluz he he.
Z czego robilas tort?? Robilas?? Zamawialas?? Co dawalas mlodemu do jedzenia na przyjeciu?? Bo my mamy raczej stale pory posilkow wiec niewiem jak to zorganizowac jak goscie beda ;)
I tak mu to się spodobało, że jak go jednak położyłam to znów i znów siadał
przekręciła się z plecków na brzuszek, a nawet jeszcze się z brzuszka na plecki nie przekręca. Robi wszystko na odwrót
My dziś byłyśmy u fizjoterapeutki, bo nie podobało mi się to dźwiganie na łokciach i mniejsza aktywność prawej rączki i faktycznie okazało się, że ma prawy bark bardziej napięty. Fizjo pokazała nam ćwiczenia i jak ją stymulować, a ogólnie stwierdziła, że Marcelinka bardzo silna, że ma super mięśnie brzuszka:)
Gosia, szczerze powiem, że jak ja pomyślę o powrocie do pracy, to płakać mi się chce, mimo, że mam z kim zostawić Marcelinę. Cały czas rozważam opcję rocznego "urlopu".
Niech Maksiu te 8 m-cy będzie miał. Też mi strasznie przykro jak o tym myślę, ale jak dłużej posiedzę w domu to będę zawodowo umarta.
Nie wyobrażam sobie zostawić moich dzieci z kimkolwiek, nawet z babcią....