Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie podobnie jak u Agi: dopiero po powrocie zdałam sobie sprawę z tego, że czegoś mi brakowało... Maksiu, odkąd poszłam do pracy, budzi się kilka razu w nocy (wcześniej sypiał do 5) ale dajemy radę 

nie moge przestac o tym myslec dlaczego ja ciagle cos nas dotyka najgorsze ze jezeli wynik z genetyki z wroclawia wyjdzie pozytywny to bedziemy musieli zakupic zastrzyki jest ich po 10 w jednej seri ja musiala bym miec 3 serie a kazda kosztuje 700 zl inaczej musimy wyciac drogi jajnik 

no wlasnie,pomoc rodzicòw jest niezbedna...Kozera niekoniecznie :) Ja teściów mam kilka przecznic ode mnie (spacerem z dziećmi około 20minut idę) moją mamę ciut dalej bo około pół godziny drogi - autobusem szybciej - wiadomo. Jednak moja mama przez 10lat jak u niej nie mieszkam raz wzięła najstarszą córkę do siebie na 1dzień i 1 noc a to tylko dlatego ze Ania rozpłakała sie że chce do Babci. Z moja mamą widzę się bardzo sporadycznie maksymalnie raz w miesiącu a i to też nie zawsze. Teściowie - raz w tygodniu telefon "co słychać? ok. a to dobrze" i raz na jakiś czas wezmą Kubę i Gabi na 2-3 godziny no i raz w miesiącu albo oni wpadają do nas albo my do nich na obiad. Gdy leżałam na podtrzymaniu (3 tygodnie) raz wzięli Kubę i Gabi do siebie.

AND ale jakbys chciala podiac prace ,to bez rodzicòw ani rusz...bo co zrobisz z dziecmiKozera jestem skazana na M albo instytucje typu przedszkole/żłobek bądź opiekunka - nawet jak była tylko Ania to moja mama z nią nie zostawała (teściów jeszcze nie miałam) tylko Ania była w żłobku z którego odbierała ją opiekunka - ja pracowałam od 8-18 a do tego 3 razy w tygodniu zwalniałam się z pracy i szłam do szkoły wracając do domu po 21 - często nie widząc Ani bo nawet po nią już nie jechałam tylko tam spała a rano zaprowadzali ją do żłobka/przedszkola

Tosia też ma biegunkę- chyba dziś robiła już 3 razy tyle że ta pierwsza o 2 w nocy była normalna a teraz rano 2 rzadkie .... do tego miała w nocy 38,5 teraz jest ok poczekam może się uspokoi może to przez te cholerne zęby jak do jutra nie przejdzie idę do lekarza. Tobie mogę poradzić to samo ....
ale nie martw sie juz powoli do tego przywyklam mysle ze pare dni i dojzeje do tego ja poprostu potrzebuje troche czasu