Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiem, ze panie wycieraja jedna husteczka kilka nosow, na bank karmia jedna lyzka kilkoro dzieci.
Ja też co chwilę słyszę - ojej zimne ma rączki, zimne ma nóżki. Więc pokazuje mojej mamie moje dłonie, które zawsze są zimne i mówię, że też mam zimne a jest mi ciepło.
Ewasmerf: wiem, ze panie wycieraja jedna husteczka kilka nosow, na bank karmia jedna lyzka kilkoro dzieci.
Pracowałam w przedszkolu, moja mama pracuje i nigdy by nam nie przyszło nawet to do głowy Nigdy też nie widziałam współpracownika robiącego coś takiego. Jestem w szoku.
chociaz dzis sie wyspie, wczoraj pobudki 2, 4 , 6, 8 jak w zegarku- i to obala mit ze na butli dziecko przesypia cala noc :D
Dziewczyny Kacper zaczął ostatnio wychylać mocniej dolną szczękę. Czy to może być tak, ze on chce sobie masować w ten sposób dziąsła górne o dolne? Bo przy okazji strasznie wcina paluchy od jakiegoś czasu i się mocno ślini. Przy obecnych 8 ząbkach nie miał takich objawów. Czy to moga iść mu w końcu kolejne zęby? Bo już jest czasem nie do zniesienia jak tak wcina te pazurki!
tylko czasem marudzi jak ubieranie trwa za długo ;)- bo dzieci lubia byc szczelnie otulone w tym wieku, to pewnie dlatego :)
bo dzieci lubia byc szczelnie otulone w tym wieku, to pewnie dlatego :)
to moze byc w momencie, gdy niemowlaczek sika...ciekawe czy inne mamy mialy tak...:)- he he, no to niezle ;)
jakby ją ciarki przeszły czy cuś :) I też często podczas jedzenia :- no wlasnie tego okreslenia mi brakowalo. Ciesze, sie ze wiele tak ma czyli nic powaznego :)
co teraz moze go interesowac oprocz oczwiscie wszystkiego tego czego nie wolno i artykulow gospodarstwa domowego :)- he he he. to uwierz mi, ze chyba nic. Moj wszystko ma na chwile, ale "moimi " zabawkami moglby pol dnia sie bawic:D