Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak prosta sprawa a tak ciężko mi się zmusić by ćwiczyć je regularnie. Wstyd, wstyd, wstyd :)
antykolkowe to nawet chyba nie ale na pewno reguluje florę jelit a co za tym idzie ich pracę
A u nas właśnie była położna. Werdykt - mała ma początki problemów brzuszkowych, na razie w miarę łagodne, ale jednak, stąd to marudzenie. Mamy kupić Espumisan, Delicol i BioGaię. W porę kobieta przyszła.
Każda trójka, czwórka i piątka u Witka okupiona była gorączką 39-40stpni.
Sony, a dlaczego chzesz już wydłużac czas między karmieniami? Toć to jeszcze maleńkie dziecko. A jak wcześniak to już w ogóle.
mała przestaje sie już budzic na jedzenie co 3 godziny i zastanawiam sie czy ją zmuszać czy wydłużyć te przerwy. W nocy np miała przerwe 4,5 godziny i jeszcze miałam problem żeby ją dobudzić zeby zaczeła ssać i coś zjadła.- Sony, ja nie budzilam mlodego na jedzenie w nocy nigdy, kiedys tam sprubowalam ale nie dalo sie, niechcial cyca i juz. Na poczatku potrafil sypiac 5-6h bez jedzenia, pozniej chcial co 3, pozniej co 2, pozniej znow jakies 4-5 h przesypial, loteria. Kiedys nawet sie mowilo ze zdrowo dla dziecka jak ma te 6-cio godzinna przerwe w nocy :) Grunt ze w dzien je. Jakby byla glodna w nocy to by plakala chyba.. moj je teraz w nocy raz ale sie drze jakby ze 3 dni nie jadl