Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, fakt jest taki że tu u mnie to powietrze jest zawsze ostrzejsze ( świetokrzyskie) i dlatego właśnie wahałam się co do tego ile czasu powinna mała spędzać na dworku

Tylko że jak się tuli to od razu szuka piersi i zwyczajnie się na nią rzuca. Ja nie mam nic przeciwko bliskości no ale jeść non stop to już chyba przesada :)
--

Czy tylko ja mam takiego cycozwisa że chce czasami jeść co godzinę? Próby wydłużenia czasu kończą się krzykiem więc zaciskam zęby i karmię.
Mąż mówi że zmieniamy małej lekarza. Mam nadzieje że tak można i że nie będzie problemów z przeniesieniem kartoteki.

My w jednej przychodni zmienialiśmy lekarza trzy razy aż trafiliśmy na tego właściwego. Nikt żadnych problemów nie robił, nigdy.

Tylko że jak się tuli to od razu szuka piersi i zwyczajnie się na nią rzuca. Ja nie mam nic przeciwko bliskości no ale jeść non stop to już chyba przesada :)--
Mąż mówi że zmieniamy małej lekarza. Mam nadzieje że tak można i że nie będzie problemów z przeniesieniem kartoteki

dałam smoka, ale wypluwa ze złością. Parę razy udało się - na spacerze, po zaśnięciu wypluwała. Nie wiem, czy kupić inny model, czy po prostu bystrzacha czuje że to nie mama i nie daje się nabrać

kiedy po porodzie dostałyście pierwszej miesiączki karmiąc wyłącznie piersią?- ja raz dziennie po 4 miesiacu dawalam mm (dla wlasnej wygody) i pierwsza miesiaczke dostalam jak mlody mial ponad 8 miesiecy.

Kinga główkę powinno się układać raz na jeden, raz na drugi boczek. W razie ulania, pokarm wyleci, a jakby miał prosto to może się zakrztusić.
U nas Marcelina do chyba 2 miesiąca układała główkę tylko na prawą stronę, więc jak zasnęła, to ja ją na lewo, żeby miała kształtną główkę ;) A uszko z prawej i tak ma do tej pory bardziej klapnięte.
ja pisałam wcześniej MK że u nas sprawdził się smoczek firmy MAMbaby dałam za niego 14zł, ale nie wiem czy Twoja córcia załapie
To był dla mnie sygnał, że nadszedł ten właściwy na to czas
Przed porodem @ były bardzo bolesne, teraz nawet nie wiem kiedy dostaję :)