Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tylko że jak się tuli to od razu szuka piersi i zwyczajnie się na nią rzuca. Ja nie mam nic przeciwko bliskości no ale jeść non stop to już chyba przesada :)
--
Czy tylko ja mam takiego cycozwisa że chce czasami jeść co godzinę? Próby wydłużenia czasu kończą się krzykiem więc zaciskam zęby i karmię.
Mąż mówi że zmieniamy małej lekarza. Mam nadzieje że tak można i że nie będzie problemów z przeniesieniem kartoteki.
My w jednej przychodni zmienialiśmy lekarza trzy razy aż trafiliśmy na tego właściwego. Nikt żadnych problemów nie robił, nigdy.
Tylko że jak się tuli to od razu szuka piersi i zwyczajnie się na nią rzuca. Ja nie mam nic przeciwko bliskości no ale jeść non stop to już chyba przesada :)--
Mąż mówi że zmieniamy małej lekarza. Mam nadzieje że tak można i że nie będzie problemów z przeniesieniem kartoteki
dałam smoka, ale wypluwa ze złością. Parę razy udało się - na spacerze, po zaśnięciu wypluwała. Nie wiem, czy kupić inny model, czy po prostu bystrzacha czuje że to nie mama i nie daje się nabrać
kiedy po porodzie dostałyście pierwszej miesiączki karmiąc wyłącznie piersią?- ja raz dziennie po 4 miesiacu dawalam mm (dla wlasnej wygody) i pierwsza miesiaczke dostalam jak mlody mial ponad 8 miesiecy.
Kinga główkę powinno się układać raz na jeden, raz na drugi boczek. W razie ulania, pokarm wyleci, a jakby miał prosto to może się zakrztusić.
U nas Marcelina do chyba 2 miesiąca układała główkę tylko na prawą stronę, więc jak zasnęła, to ja ją na lewo, żeby miała kształtną główkę ;) A uszko z prawej i tak ma do tej pory bardziej klapnięte.
ja pisałam wcześniej MK że u nas sprawdził się smoczek firmy MAMbaby dałam za niego 14zł, ale nie wiem czy Twoja córcia załapie
Przed porodem @ były bardzo bolesne, teraz nawet nie wiem kiedy dostaję :)