Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i gorące buziaki dla Kalinki na 2 m-ce i dla Karolka na 11 m-cy
Czy Wasze dzieci w wieku mniej więcej Iwka też ciągle jedzą swoje dłonie? Teraz to on niemalże non-stop chce je ssać, co wyjmuję to wkłada. Nie wiem czy to zęby czy co..
mój śpi tylko na boku i dbamy aby raz na prawym raz na lewym i jeszcze podkładam za pleckami zrolowany ręcznik aby młody czasem się na plecy nie przewrócił.- robilam tak samo.
Gdzieś kiedyś czytałam, że pozycja na boczku nie jest zdrowa dla bioderek- tez mi lekarz o tym powiedzial, wiec w dzien staralam sie go klasc na pleckach jak bacznie go obserwowalam, a w nocy na boczek.
Co do @ to ja dostałam pierwszą 2 tyg. temu...- czyli mozna liczyc na kolejny suwaczek u Ciebie niedlugo??;)
Czy Wasze dzieci w wieku mniej więcej Iwka też ciągle jedzą swoje dłonie?- oj tak, Maks je jadl jak szalony, wiecznie byly mokre i zimnie
bo ja bardzo chcę poczuć tą mokrość i ciepło na nogach- mnie to niestety nie bylo dane, wody odeszly mi pod koniec 1 fazy porodu
Czy istniała jakaś zależność między pierwszym porodem a koljnym/i? tzn czy i pierwszy i kazdy kolejny zaczął się od skurczy,czy np od odejścia wód?zastanawia mnie czy to jakies osobiste predyspozycje są
bylo sytsze????