Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A wiesz ja myślę, że nie ma się co dziwić, zobacz kiedyś nie uczono prawidlowej pielęgnacji, nie było tego wszystkiego i jaki skutek?wprowadzenie w szkołach ćwiczeń korekcyjnych, gro osób z wadami postawy... także to chyba nie jest tak , że jak kiedyś nie było to się nic nie działo czyż nie?
Dziewczyny pomocy, moje dziecko od ponad tygodnia normalnie nie je! mleko i owszem nie takie porcje jak wcześniej piła , ale pije. Za to wszystko co jasla wcześniej jest bee...Pisalam Ci juz ze mialam ten sam problem z malym chyba ze 3 tygodnie w lipcu, jadl glownie mleko ale potrafil z 6-7 h nic nie jesc. O kaszkach czy innych stalych posilkach wogole nie bylo mowy... Co ja tu sie nacierpialam i nawypisalam... porazka. Mowie Ci abys przeczekala troche..
Hej Dziewczyny jestem po operacji (żylak)- zycze zdrowka :)
Dziewczyny ja odnośnie maści majerankowej, zakupiliśmy wczoraj, ale ona jest od 3 r.ż. , młodsze dzieci należy skonsultować z lekarzem...
sardynka85dziękuje, napewno będe ją obserwować, nawet myślałam by już jej podać syrop, ale temp.nie było a Lili raz dwa usneła.
Mnie sie to kojarzy zajadami jakimis i ciagle podraznia wkladajac palce do buzi i roznosza na miejsca wokol ust....Dziecka ma smoczek?? Uzywa?? Jak tak to moze by pilnowac by go mial i nie wkladal nic do buzi az sie zagoi..
Kakai,pomidory jadl może? Bylam ostatnio u immunologa i mowilam wlasnie o takich zmianach( u nas pojawialy się po niektórych pomidorach-pewno bardziej prsyaknych czy cos) i ona mi powiedziała,ze teraz pomidory(i pewno nie tylko pomidory) sprowadzane z daleka pokrywa się substancja z bakteriofagami(niszcza bakterie)i onemoga wywolywac takie silne reakcje. Na pewno wiem,ze moja mala nie może jesc pomidorow rzymskich.
biliaząbków jeszcze Liliana nie ma,
monteniagorączki też nie ma.
biliajuż raz myślałam ,że katar , rozdrażnienie itp to wina zębów , ale nic z tego nie wyszło, ale dziś ewidentnie coś jej było...
Frag, może głupi pomysł, ale jakbyś se a ja nie zasnę jak jest ciemno jak w d...etaką maseczkę na oczy sprawiła?
to samo mi znajomy lekarz powiedział. Oprócz maści majerankowej, na niektórych herbatach koperkowych jest napisane, że jest dla dzieci powyżej roku... firmy zabezpieczają się przed ewentualnym procesem
Frag, może głupi pomysł, ale jakbyś se taką maseczkę na oczy sprawiła?