Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ech u mnie maly ma jeszcze wysypaną klateczkę,po kapieli dojrzałam, także alergia na bank- no u nas glowne przy uchu i na policzkach w tej sferze sa takie grubsze krostki i zachodze w glowe od czego, bo ja juz go nie karmie a nic z mleka nie dostaje (no czasem margarynke "delme" na chleb") wiec musi byc cos innego. Widze, ze po wczorajszych jajkach gites, wiec na dniach wejde z marchewke. A podejrzewam, ze Ona bo jak byl mniejszy to mial wokol ust czerwone plamy jak dostal marchewke..
Dziewczyny kiedy dzieci zaczęły Wam przesypiać całe nocki???- moj do teraz nie spi... budzi sie kilka razy z czego raz dostaje flache i widze ewidentnie ze glodny bo placze strasznie a zawsze tak robil od urodzenia. POza tym z raz dostaje pic i ze 2-3 razy "gubi" smoczka". Cala noc przespalam moze ze dwa razy. Probowalam nie karmic tylko dac samo picie ale wtedy marudzi co 5 minut albo wypluwa butelke i beczy, czyli wiem ze glodny, bo po flaszce zasypia i spi dluzej albo do rana (flacha kolo 1-2 w nocy jest). Taki mi sie typ trafil :)
dominiczka - ja jedno co moge poradzic to nie dawac jedzenia w nocy, bo skoro wczesniej spala ci ladnie i jadla raz to na pewno jej tyle starczy, to ze dziecko sie budzi w nocy nie znaczy ze trzeba je zawsze karmic, szczegolnie po pol roku zycia, bo jak zaczniesz karmic te 3 razy w nocy to marne szanse ze ci sie przestanie wybudzac. Kubus je butle o 20.00 i potem o 6.00 i widze ze nawet jak sie przebudzi o 5.00 to jesc nie chce bo zasypia w 2 min
Leszek zasypia kolo 20:00, pierwsza pobudka koło 00:00, potem między 2-3, potem 5-6 i koło 7-8 wstaje. W nocy daje mu pic i jeść, zazwyczaj budzi się wierceniem, marudzeniem....czasami mam ochotę nie wstać i poczekać, może zaśnie i się uspokoi....- rozumiem Cie bo mam tak od "zawsze", dopiero gdzies z 2 miechy temu spi lepiej, ale wczesniej to bylo jak u Ciebie. Ywazam Venus ze to minie, poczekaj :)
Mi jak się małą wybudzi to dam jej się napić wody i zaraz usypia.- no mi ze 2 razy sie udaje, ale jak jest glodny to odrzuca butle i marudzi dalej ;) Zazdroszcze tym mama co dzieciaki spia cala noc, ale z d rugiej strony to krotki okres z calego zycia wiec dam rade :)
Venus, wywolalam Cię myślami... Od wczoraj "chodzisz" mi po głowie.
Venus- dobrze Cie "widziec", moja cora ma podobny rozklad drzemek.
Dziewczyny melduję się z Piotrusiem ktory ma już 3 dolne i górne zęby a czwarte oba się wyrzynają :) Jutro idziemy do szpitala leczyć go z wiotkości , boję się jak jasna cholera ale jak mus to mus.
Moja Gosia np. cóż...sama odstawila się po 190 miesiącach od piersi
ale jak się obudzi to 2 godziny nie nasze.. denerwuje się macha rękoma, kopie i jęczy..Brzuszek to nie jest bo miękki i nie wiem