Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Natomiast zasnal o 10 i spi nadal wiec popoludniu juz sie nie polozy,- mialam podobnie i stopniowo przedluzalam malemu poranna drzemke i tak zasypia kolo 12 i spi tak do 14-15.
Mój maz w koszulach do pracy chodzi i jak sie biorę za prasowanie to leci wsio-nawet koszule do spania i piżamki
Oj, dziewczyny, nie narzekajcie na spanie dzieci bo Wam zaraz napiszę jak to u nas jest
Kasia w dzień ma 3 drzemki po pół godziny, wszystko na cycu tj.trzyma i śpi :-) albo w wózku na spacerze. Więc w domu nic w tym czasie nie zrobię . Zasypia koło 21, po godzinnym usypianiu cycem rzecz jasna :-). Śpi ze mną bo mimo że od urodzenia spała sama , nagle stwierdziła że z mamą lepiej. Jak zasnie to po 30 min, godzince się budzi bo cycu se poszedł. Znów daję i zasypia. No i jest po 22 :( Jak mam farta to się przez godzinę nie obudzi. W nocy pobudki 3,4
Pobudka 6,7 więc ten....
Mnie najbardziej wpienia, że ja naprawdę nic w domu zrobić nie mogę.
No jak się mu uda wymknąć z telefonem to tego.
Nasze ciuchy zawsze od razu po praniu rozwieszam [trzeba wiedzieć jak ] a potem wieszam na wieszakach i luz.
Kurde... To mnie pocieszylyscie- myślałam, że tylko mój takie posiadówy uprawia
Jednego nie mogę wytępić i do dzisiaj zachodzę w głowę, jak można tak robić? Znaczy siedzieć w toalecie, z potrzebą, ok 30 minut, no jak???? Ja tam idę i w 5 minut załatwiam rzecz a on siedzi i siedzi i siedzi
jak można tak robić? Znaczy siedzieć w toalecie, z potrzebą, ok 30 minut, no jak????
A tak w ogóle to w domu jeszcze ujdzie jak znika na te pół godziny gorzej jak gdzieś jesteśmy np w galerii. Wtedy też potrafi grać w sudoku.
Bilcia ja teściowa mam bardzo fajną także mieszkanie z nią ma same zalety. Np jutro niunia zostaje z dziadkami a my idziemy do kina:)
Z resztą jest nawet specjalne forum dla miłośników tej rasy
A dobija mnie, że tu na forum dziewczyny wszystko ogarniaja , nieraz przy dwójce dzieci, super obiady gotują, ciastka pieką, ćwiczą i tysiąc innych rzeczy. A ja się czuję jak nieudacznik co ledwo wszystko ogarnia.
Jednego nie mogę wytępić i do dzisiaj zachodzę w głowę, jak można tak robić? Znaczy siedzieć w toalecie, z potrzebą, ok 30 minut, no jak???? Ja tam idę i w 5 minut załatwiam rzecz a on siedzi i siedzi i siedzi