Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ziewczyny, a jak wasze krocza? :) pytam tych pociętych i popękanych :) kurcze, tyle czasu minęło, a ja jakoś dziwnie odczuwam ten mój "dół". Nie boli już tak bardzo, sporadycznie coś tam zakłuje, ale ogólnie to wszystkie jest takie, hmmmm.... rozklapciałe. Już mam przed oczami konieczność wykonania plastyki, kiedy to się naprawi buuuu....
Mk28dni: ziewczyny, a jak wasze krocza? :) pytam tych pociętych i popękanych :) kurcze, tyle czasu minęło, a ja jakoś dziwnie odczuwam ten mój "dół". Nie boli już tak bardzo, sporadycznie coś tam zakłuje, ale ogólnie to wszystkie jest takie, hmmmm.... rozklapciałe. Już mam przed oczami konieczność wykonania plastyki, kiedy to się naprawi buuuu....
Przy okazji pieluch, czy któraś mama miała problem z Dadą? U nas od jakiegoś czasu co któraś kupa wylatuje z pieluszki. Wcześniej nie było problemu. Jutro kupimy pampersy żeby przetestować czy to wina pieluch czy nasze dziecko ma takie zdolności- ja mialam pampersy i maly mial taaakie kupy ze pielucha nie wytrzymywala, nawet jak na 3 sie przerzucilam to bywalo ciezko, ja niewiem skad w dziecku takim malym tyle "tego"(a robil 3-4 razy dziennie kupy, bo gdyby raz na kilka dni to jeszcze bym zrozumiala z czego to:P). Ale byla to udreka wyciagac malego w styczniu z lozka do karmienia o 3 nad ranem a tu mlody uwalony po pachy...
My również mamy problem z krostkami :| pojawily się wczoraj ale na pupie , na górze rowku ,ciągną się sprzez ok 7 cm, wyglądają jak takie białe ropne pryszcze - sorki za opis ale tak jest ;) smarowałam clotrimazolem i sudocremem i taką robioną maścią na odparzenia i nic nie mam pojęcia co to, zastanawiam się tylko czy to nie od pampków , we wtorek kupiliśmy pampersa a wcześniej używałam dade , już sama zgłupiałam
--
Coś mi sie o uszy obiło że tormentiolu nie można stosować u niemowląt, bo zawiera kwas borny.
jeszcze w szafce leży 112 sztuk pampkow :P dady powracają
moim zdaniem tormentiol to tylko w ostateczności, jak jest już mega silne odparzenie, bo to taka bomba atomowa, więc stosuje się go w ostateczności i krótko, ale to prawda gdy nic nie pomagało, on radził sobie
Mała nie ma gorączki ale zmienił jej się głos. Tak jakby był delikatnie zachrypnięty, nie wiem, jest po prostu inny
mała ma niecałe 6 tygodni i od kilku dni ciagle by spała i jadła, a poza tym jest spokojniejsza
moja tez zaczęła spać dłużej w nocy, nawet 4 h
od trzech nocy śpi taak ładnie ! potrafi przespać 4-5 h
A mi wyskoczyła opryszczka na ustach, przykleiłam plasterek a teraz się zastanawiam czy wolno ;/ no ale jak inaczej to wyleczyć i odizolować od małej. Przeciwciała chyba dostała ode mnie?
po prostu się darła
hoć Wy piszecie o córeczkach, więc może dużych nadziei nie będę sobie robiła, bo z chłopcami podobno jest z natury trudniej...
Kiedy ulewanie zaczyna być niefajnym wymiotem?
Czekam w takim razie z utęsknieniem na skok Choć Wy piszecie o córeczkach, więc może dużych nadziei nie będę sobie robiła, bo z chłopcami podobno jest z natury trudniej...
pierwszy raz Lesiu powiedział do mnie MAMA
mam kilka kolezanek-mam chlopców w wieku mojej małej i mają z nimi sodomie i gomorie, płacz, marudzenie, ciagle musza byc noszeni, ogolnie sa "trudniejsi" na poczatku.
Wymioty to chyba sie pozna, chlustanie i duuuzo wydzieliny.