Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
...nie płakał jak go dotykałam,lekko przemyłam przegotowaną wodą,próbowałam ściągnąć skórkę żeby lepiej obmyć,ale nie bardzo się da-minimalnie skórka schodzi,trochę tam było żółtej wydzieliny.Co dalej? Jutro do lekarza,to pewne...przemywać mu czymś siusiaka-np.rivanolem? Kurde, do tej pory było ok,przy kąpieli nigdy nie ściągałam skórki- mój błąd?
zaczynam się martwić.
kurcze co to może być? mały nie ma ani gorączki ani nic takiego. no ewentualnie wczoraj był trochę marudny i płaczliwy i cyc co po chwilę, ale obstawiam że to skok bo tak było przy poprzednim. jak myślicie?
[/url
[/url]ale z drugiej strony to ona całą nockę przesypia, bo to jedzenie jest właściwie przez sen
kupa zależy jest zielona, troszkę żółtawa, ale zawsze z taką "jajecznicą". ale od wczoraj wieczora robił bez tej jajecznicy a dziś rano zrobił z dużą ilością śluzu i 3 pasemka krwi się pojawiłykurcze co to może być?

) i wstawała się bawić na dwie godziny
to dopiero był hardkor i wtedy chodziłam jak zombie
Fragilejak funkcjonujesz ?

Dziewczyny jak zmieniacie mleko na nastepne.

Kąpie o 20 bo o 21 wypada nam jedzonko. Wczesniej jemy ok 17 więc musze odczekać żeby jej nie kąpac po jedzeniu ani nie budzić sporo przed.
nigdy tak nie robiła ;) Dorit- podawaj pierś jak mała śpi,moja odkąd spróbowała butli to pierś tylko na śpiocha, a jak nie chce zasnąć to daje jej Np. 60-90 ml zaśnie i dojada cycem . Teraz też doi już dobre pól godziny, i tak 3-4 razy dziennie, i ja jestem szczęśliwa bo już był okres ,że myślałam, że odstawie ją bo nie chciała nawet spojrzeć na pierś, a ja płakałam i pokarmu bylo coraz mniej :| ale wzielam się 'na sposób ' i jest super
Dorit- podawaj pierś jak mała śpi,moja odkąd spróbowała butli to pierś tylko na śpiocha, a jak nie chce zasnąć to daje jej Np. 60-90 ml zaśnie i dojada cycem

trzymam kciuki
, tłumaczyłam, że dwie ulice stąd budujemy dom i na ten czas mieszkamy tu gdzie mamy dostęp do wszystkiego bez ograniczeń, to pani mi nie wierzyła i prosiła żebym jednak zdecydowała się przyjść do MOPSU, byłam w szoku, dlatego że warunki mieliśmy świetne. Na szczęście przy Kingusi była inna położna, która zjawiła się tylko 2 razy, za pierwszym razem wręcz po nią zadzwoniłam, że wypadałoby przyjść i obejrzeć czy wszystko jest ok.