Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czytam Was i stwierdziłam, że się rozpisałyście 
jestem wyspana 

u nikogo na rączkach nie chce być, zaraz jest płacz a szczególnie gdy mnie nie widzi
nawet u taty nie chce być a mąż się złości wtedy
. Pozdrawiam Was i całuje Wasze maleństwa

Nie chciała nawet cyca ssać bo aż się rzucała z bólu,dodam że przebiły jej się 3 zęby na raz i nadal chyba Ją bolą,dałam jej po 1,5 godziny nurofen i usnęła wymęczona,maść na ząbki nawet nie pomagała
Pół kilo w 6 dni ??
Ej to chyba za dużo z deczka

Młody idzie na rekord - pobił już Krasnala.też bym uważała z tymi rureczkami, położna powiedziała mi, że można je zastosować ale w ostateczności
Ej, 700 gr w 21 d
Rany FRAG. to w takim razie ile on od urodzenia przykoksował ?
nie będę chciała mu jajek zgniatać
1,5 kg...

].

twój synek nie chce oddać swojej ksywy którą dostał jeszcze w łonie, pamiętasz jak tam przybierał Twój Hardkorowy Koksu
No i na kija te położne chodzą po domach i takie głupoty wciskają młodym matkom ?

)
)
Nigdy nie mierzyłam w pupie temperatury(ale ja mam jakas fobie,bo nawet czopka nie wlozylabym chyba,bo się boje
a ty karmisz piersią? w sumie jakbym odciągnęła do butelki to też mogłabym się wyspać, jeszcze nie próbowałam.
Dziecko na piersi może robić kupkę nawet raz na 8 dni i to jest normalne przez duże N
to znaczy, że super przyswaja mleko mamy, bo to jest łatwiej strawne niż mleko modyfikowane. Moja Nadia tak miała i nigdy przenigdy niczego jej w pupkę nie wsadziłam i nawet o tym nie pomyślałam. Na początku robiła co karmienie i z czasem się te przerwy wydłużały, aż doszły do tych 8 dni. No i po 6 miesiącu gdy weszły posiłki stałe, to już jedna, dwa dziennie. Noworodki i niemowlęta "robią" takie rzadkie kupy, to nawet nie wiem jak to pod rozwolnienie podciągnąć, chyba takie permanentne ;> Może bąki Twojej małej zalegają ? Porób jakieś rowerki, spróbuj położyć na brzuszku, ponoś ją w chuście, bo to świetnie masuje brzuszek itd, zamiast od razu jej pakować coś w pupkę, bo naprawdę taka ostateczność jest. To wszystko jest takie delikatne, że łatwo o naruszenie tych błonek, które są w środku. zastanawiam sie czy u nas nastapi taki dzien, od urodzenia kupek mamy minimum 3-4 dziennie

Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Czy zawsze odbijacie dzieci? nawet jeśli zasną, próbujecie czy odpuszczacie? Jak odpuszczam to mam jak w banku że mała uleje przez sen.