Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przeważnie do 10:00-11:00 mam posprzątane, poprane i obiad naszykowany :)
Czasem - owszem - zdarzają się dni marudera i nic mnie tak z równowagi nie wyprowadza jak całodniowe jojczenie ale na szczęście nie jest to częste i w razie czego - jest jeszcze mąż
Chcę pokazać że niekoniecznie musi się wszystko pozmieniać i poprzestawiać, o!
A mój mąż na dodatek chce kolejnego dziecka.... osiwieję do osiągnięcia pełnoletności jak tak dalej będzie, nie mówiąc już o dwójce dzieci.
ja mam ten sam "problem"... podczas porodu obiecalam sobie "NIGDY WIECEJ !!!" a z dzieckiem (uroczym, maloplaczliwym) jestem jednak sama, bo meza mam tylko w niedziele, a on juz wspomina o kolejnym :( nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic. Ani drugiego porodu, ani drugiego dziecka, zwlaszcza, ze jestem z tym wszystkim naprawde sama...
Dziewczyny jak spacerkujecie w dniach szarych i zimnych jak dziś?
Jak długo? Jak ubieracie maluchy? zastanawiam się czy przy -1 C włożyć już do wózka wełniany śpiwór.
iż jednak mimo wszystko noworodek większość czasu przesypia. A niemowlak już tyle nie śpi Co nie znaczy, że musi się to wiązać od razu z ciągłym rykiem, marudzeniem i wyciem.Ale jednak jak nie śpi to nie masz tyle czasu wolnego
A mój mąż na dodatek chce kolejnego dziecka.... osiwieję do osiągnięcia pełnoletności jak tak dalej będzie, nie mówiąc już o dwójce dzieci.
U mnie już drugi dzień śnieg a u Was?
My spacerujemy 1.5 godziny do 2...ubieram małego w rajstopy, półśpiochy,body z długim, sweterek.na to kubrak jesienny z polaru
W każdym razie - Karol noworodek a Karol niemowlak - i nie widzę jakiejś kolosalnej różnicy.
To może poczekajcie z rok?
Róznica między dziećmi nie będzie duża a Filipek może troszkę wystopuje
A ja tak samo jak Sony mogłabym już teraz robić drugiego brzdąca, tylko po cc musimy odczekać. Ja od początku wiedziałam, że chcę dwójkę dzieci.