Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i za chwilkę ulewanko i cofka, tych cofek się boję najbardziej, bo wtedy zdarza mu się że mija chwila zanim złapie powietrze, ale powiem Wam że śpię tak czujnie, że zawsze usłyszę jak mu się cofa, wtedy go bardziej na bok i poklepię po pleckach.

I imieniowe uściski dla Kachaw 
Przeważnie do 10:00-11:00 mam posprzątane, poprane i obiad naszykowany :)
Jestem w szoku, bo ja do tej pory czasami nie mogę się ogarnąć!!!
No i widok wypiętej w górę dupiny, bezcenny

I nie to, że narzekam, ale sie zastanawiam

[/url
[/url]
)...
w jednym miejscu.
Czasem - owszem - zdarzają się dni marudera i nic mnie tak z równowagi nie wyprowadza jak całodniowe jojczenie ale na szczęście nie jest to częste i w razie czego - jest jeszcze mąż
[/url
[/url]Chcę pokazać że niekoniecznie musi się wszystko pozmieniać i poprzestawiać, o!

A mój mąż na dodatek chce kolejnego dziecka.... osiwieję do osiągnięcia pełnoletności jak tak dalej będzie, nie mówiąc już o dwójce dzieci.

ja mam ten sam "problem"... podczas porodu obiecalam sobie "NIGDY WIECEJ !!!" a z dzieckiem (uroczym, maloplaczliwym) jestem jednak sama, bo meza mam tylko w niedziele, a on juz wspomina o kolejnym :( nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic. Ani drugiego porodu, ani drugiego dziecka, zwlaszcza, ze jestem z tym wszystkim naprawde sama...
[/url
[/url]

Dziewczyny jak spacerkujecie w dniach szarych i zimnych jak dziś?
Jak długo? Jak ubieracie maluchy? zastanawiam się czy przy -1 C włożyć już do wózka wełniany śpiwór.
[/url
[/url]
Za to nie mam cierpliwości do męża, który po pracy przejmuje dziecko w ten sposób, że trzyma ją na rękach, albo kładzie sobie na udach i w tym czasie siedzi przed kompem lub ogląda TV. Nie mówię, że ja nie oglądam TV czy nie siedzę przed kompem, ale ja raczej przy okazji karmienia. W innych sytuacjach staram się bawić z małą... O! Albo tak jak teraz mówi pokrzycz, poćwicz płucka, dotleń się!!! No ręce opadają
iż jednak mimo wszystko noworodek większość czasu przesypia. A niemowlak już tyle nie śpi Co nie znaczy, że musi się to wiązać od razu z ciągłym rykiem, marudzeniem i wyciem.Ale jednak jak nie śpi to nie masz tyle czasu wolnego

A mój mąż na dodatek chce kolejnego dziecka.... osiwieję do osiągnięcia pełnoletności jak tak dalej będzie, nie mówiąc już o dwójce dzieci.

U mnie już drugi dzień śnieg a u Was?
My spacerujemy 1.5 godziny do 2...ubieram małego w rajstopy, półśpiochy,body z długim, sweterek.na to kubrak jesienny z polaru
W każdym razie - Karol noworodek a Karol niemowlak - i nie widzę jakiejś kolosalnej różnicy.

To może poczekajcie z rok?
Róznica między dziećmi nie będzie duża a Filipek może troszkę wystopuje
[/url
[/url]
A ja tak samo jak Sony mogłabym już teraz robić drugiego brzdąca, tylko po cc musimy odczekać. Ja od początku wiedziałam, że chcę dwójkę dzieci.