Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo się zastanawiam aby spróbować dać Lesiowi kawałek ziemniaczka, marchewki, brokuła itp.
Dodam tylko, że mój klocuszek waży 9 k- no to przypakowal malutek:D, moj teraz wazy 9,5 ;)
bo się zastanawiam aby spróbować dać Lesiowi kawałek ziemniaczka, marchewki, brokuła itp.- Venus ja od poczatku nie mielilam ani nie blendowalam nic, Maks normalnie je w kawalkach ziemniaki czy mieso lub inne warzywa.
Sardynka, u nas też tak było. Do około 8-9 miesiąca było jej obojętne u lekarza co się dzieje. Później krzyk i zgrzytanie zębów lekarka powiedziała, że to zdrowy objaw, że to jest po prostu sytuacja nieznana dziecku, że się boi, odczuwa zagrożenie, bo takich rzeczy się nie robi na codzień. Więc myślę, że do rehabilitacji się musi (nomen-omen) przyzwyczaić, znaczy poznać osobę, rodzaj ćwiczeń, że to nie boli, to tylko co innego dzieje się z jego ciałem.
jej, jak wam fajnie ze tak wam dzieci spaly, my mielismy najgorsza noc w zyciu. Czy ktoras miala cos takiego zeby dziecko budzilo sie wiele razy w nocy i to np co 20min? i to z wielkim placzem? najpierw 21
am pytanko do mam które miały to przykre doświadczenie z ziarniną w ranie po cięciu krocza...- ja mialam, wyszlo jakos po 3 tygodniach od porodu, szwy mi sie tez rozeszly. Na "rane" przykladalam waciki z riwanolem a zarnine lekarz wycial na kolejnej wizycie, nic nie bolalo, tylko troche krewki bylo i do wieczora troche ciagnelo.
Czy ktoras miala cos takiego zeby dziecko budzilo sie wiele razy w nocy i to np co 20min?- wieeeele razy, do dzisiaj moj syn nie spi za spokojnie, budzi sie wiele razy.. chcialabym aby polozony wieczorem budzil sie na jedzenie i spal do rana...
no, ja po dzisiejszej nocy doszlam do wniosku ze jesli sie taka noc powtorzy jeszcze raz czy dwa a zebow nie bedzie to chyba tez go wezme do lozka, tylko u nas wiaze sie to z eksmisja meza do drugiego pokoju na kanape :( bo niestety obecnie jeszcze wynajmujemy mieszkanie i mamy kanape 100cm szeroka i nie ma szans spac tam we trojke...bo gdybysmy mogli tak spac to pewnie szybciej by Kubus wyladowal u nas.- kochana my malego czesto kolo 4 rano bierzmy do lozka, ale wczesniej nie ma szans bo tez mamy male lozko i odbywa sie to tak, ze mlody spi w srodku a ja z moim na brzegu, oboje przewaznie na boku bo sie tez nie miescimy we trojke, wiec dla chcacego nic trudnego ;)
że to nie rozeszły się szwy- mnie to sie wydaje, ze po szyciu powstaje taki martwy naskorek, bo przeciez jakos musza zlac te rozciete miesnie na dole.... teraz zaluje, ze zgodzilam sie na ciecie, moze jednak mlody by sie urodzil bez tego. Babka na lozku obok cieta na byla i juz na drugi dzien mowi ze jest gites a ja sie meczylam dobre pare tygodni :/
dzis caly dzien marudzi i jeczy- witaj w gronie... Maksowi tez na bank idzie kolejny zab to wklada do buzi i gryzie jak opetany przy marudzac okropnie, az wyjelam gryzaki powrotem i dalam troche syropu bo dentinox nie dziala... I oczywiscie kupy juz 2 dzisiaj, gdzie od dawna dwoch nie robi i mega wodniste.
Dżasti, a powiedz mi - jak to jest z tymi rzepami? Bo ja już jakiś czas na nie patrzę, ale boję się tych rzepów - czy są na tyle bezpieczne, że się nic nie odczepi?
Madzik nie wiem czy u nas by się udało bez komplikacji gdyby nie to cięcie.- no ja takze moge sobie gdybac, chociaz nie mialam prywatnej poloznej to panie tam byly bardzo milo, sa to byl moj pierwszy porod i tez bylam dwie noce bez spania bo juz dzien przed mialam bole przepowiadajace, chcialam miec to z glowy
Leszek ma ranę za głowie za uchem i na uchu
A co będzie, gdy Leszek zacznie sprawiać kłopoty? Oddacie go na kilka dni, żeby mu się polepszyło?
Zdarzają się agresywne retrivery, Ona jest taka. Warczy, szczeka i nie raz ugryzła męża i teściową.
Warczała, szczekała i pokazywała ząbki kiedy tylko Leszek zaczął raczkować, gdy zbliżał się do Niej.
Była 4 dni, wczoraj wróciła, a dziś Go ugryzła!