Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, bo mlody wyglada coraz gorzej i sudocrem nie pomaga, a kiedys tutaj mi polecono jakas masc ale nazwy nie pamietam :((
--
My też używaliśmy Bepanthenu, polecam.- o wlasnie, chyba o te nazwe mi chodzilo. dziekuje. Linomag stosuje na codzien jak nie ma odparzen i jest oki, ale na odparzenia to cienizna, moze mlodemu zeby nasilaja te objawy :(
zasyp konkretnie Małemu pupkę na noc i zobaczysz, że rano będzie o wiele lepiej.
My używamy Linomagu po kupie, od czasu do czasu mąka ziemniaczana też idzie w ruch. I nie mamy problemów z pupą
kachawmozesz byc rok na macierzysnkim , ale platne masz tylko 9 miesiecy.
anairda1986u mnie Lili nocnikowa, wiec czasami 2 pampki w czasie dnia to maks + na noc oczywiscie
kuleczko pampers to czwórka od 7 kg do 18 bodajże, więc wydaje mi się że rozmiarowo jest okej.
Dziewczyny, podrzućcie swoje pomysły jak zachęcić dziecko do kąpieli. Kąpiemy w wanience. Na początku był cyrk, później się przekonała i było fajnie, a teraz znowu ryk. Kąpiemy się 3 minuty, bez sensu
Ana, czworki sa 7-14 g, 4+ chyba do 18. U nas bylo tak, ze jak Mati mial juz 12 kg to ta 4 go zaczela uciskac i wlasnie robily sie czerwone slady w miejscu tych sciagaczy. Zmienilismy na wieksze i problem zniknal. No i my zmieniamy co 2h teraz, jak jest grubsza sprawa no to wiadomo, ze od razu.
Dziewczyny, podrzućcie swoje pomysły jak zachęcić dziecko do kąpieli. Kąpiemy w wanience. Na początku był cyrk, później się przekonała i było fajnie, a teraz znowu ryk. Kąpiemy się 3 minuty, bez sensu
Mała sama zasnęła wieczorem w łóżeczku, bez ryku, bez usypiania 3 godzinnego,
Czasami tak wyje w kąpieli że robimy to raz, dwa, zawijamy w kocyk, kładziemy na łóżku i mała odpływa.
leży na podkładzie nago ubrany w bodziaka