Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, podrzućcie swoje pomysły jak zachęcić dziecko do kąpieli
choć oczywiście staram się nie zalewać uszu
Tylko kupy dalej są brzydkie jakby ktoś w nie nasmarkał.
A od wczoraj Misiek stał się posiadaczem dolnej lewej dwójki (7 ząb) oraz nauczył się klaskać i teraz co chwilę chętnie bije sobie brawo, szczególnie jak zrobi brrr kaszką albo wyleje na siebie syropek
Eliz - ja kąpałam (naprzemiennie z wanienką, bo tę wolał tatuś) tak do ok. 6-7 miesiąca - potem Lila zaczęła siadać i bardziej jej się podobało w wannie, bo miała więcej przestrzeni. A teraz np. ma półtora roku i czasem sama sobie do wiaderka włazi i w nim siedzi :) Oczywiście w ubraniach, bez wody :) karolinka81 powiedz proszę do kiedy myślisz że da się rade kąpać w wiaderku? Ja też kapie ale mala ma dopiero 6 tygodni....i zastanawiam się ile w nim pokąpiemy :)
Jak moja nie mogla zrobic kupki i wsadzalam termometr i byl efekt bez meki dziecka
na kolki dobrze też działa masaż brzuszka regularny i noszenie dziecka brzuszkiem do brzuszka, kładzenie na brzuszku
Dziewczyny, co Wam sie sprawdziło na ząbkowanie??- troche dentinox a na noc camila, ale mlody znosi zabkowanie nie najgorzej, goraczki nie ma.
akirka: czasem życie młodej mamy naprawdę toczy się wokół KUPY ;)
Ojjj, tak
Kiedyś zastanawiało mnie, ileż można o kupie rozmawiać. A teraz już wiem: ja bym mogła cały czas