Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A co tam!
Wiem, że tak może być, ale dotąd Nisia załatwiała sie kilka razy na dzień. Nie marudziła przy tym, nie była rozdrazniona, ale jakoś mi jej szkoda, że tyle dni nie było kupki. Za to w piątek jak się sfajdała, to aż na plecach i pod paszkami miała kupę

Kompletnie nie wózkowe dziecko, dziękować że nowego nie kupowałam, bo stoi nieużywany:)

Dziewczyny od kiedy najwcześniej idą zęby?
:) ?? śmieję się bo moja od paru dni tak właśnie robi a róznica pomiędzy dziewczynami to 1 dzień
) i też zaczęłam się zastanawiać kiedy najwcześniej idą zęby dlatego jak przeczytałam Twojego posta to aż sie sama do siebie uśmiechnęłam :D
Kajetan żywiony mm+pierś to chyba powinien wypijać coś dodatkowo? Próbowałam wodę, herbatkę itd i nic
Myslicie, że już powinnam rozszerzać jej tak konkretnie dietę? Może pomyślicie, że idiotyczne pytanie, bo mam przecież 2 dzieci już, ale chłopców nie karmiłam samą piersią tak długo, jak Berenikę właśnie:)

Ale po skoku jej przeszło.
Migotynko - możesz rozpocząć tzw. smakowanie - tzn. dajesz jedną łyżeczkę jednego produktu przez 3-4 dni i patrzysz czy występuje jakaś reakcja uczuleniowa. Jeśli zobaczysz, że Niśka nie jest gotowa, tzn, nie przejawia zainteresowania jedzeniem bądź wypycha jedzenie, to lepiej odpuścić i poczekać.
--

hahahaha , gratuluje samej sobie... 
Temperatura u nas powyżej 0, jest dość wilgotno, no ale to przynajmniej nosek by sobie nawilżył ładnie;) No i sama nie wiem...babcie, ciocie i położne, że to za wcześnie. Dodam, że jest już werandowany od 4 dni i śpi pięknie na balkonie nawet godzinę. No dobra kiedy i na jak długo można w taką pogodę wychodzić z takim 2 tygodniowym Maluchem?
Zachowuje sie jakby chciala je pozrec - ale nie nie nie - nie jest glodna, przed chwila jadla :D