Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Potem spała u siebie, a teraz różnie. Raz z nami raz sama :) I ja kocham z nią spać i najchętniej to bym do 18 z nią kimała w łóżku, jak się do mnie przytula w nocy to normalnie mam serce wielkie jak stąd po Ural
i mnie takie ciepło zalewa 

A mamuśki porodzie SN... Kiedy przestały Was boleć kości i stawy z obrębu miednicy?

Dziewczyny powiedzcie, czytacie swoim dzieciom bajki? Kiedy zaczęłyście to robić? Ile miały Wasze pociechy?
Potwierdzam, stelaker jest super. Po drugim użyciu wszystko zniknęło . Choć było tego mało. Smarowalam rano, zmywalam w kąpieli.
ziewczyny gdzie znaleźć suwaczek odliczający w tygodniach? jedna z was pisała o tym że znalazła, ale nie wiem gdzie, szukam i wszędzie są w miesiącach..

od tej pory bajki na tapecie codziennie.
Dziewczyny powiedzcie, czytacie swoim dzieciom bajki? Kiedy zaczęłyście to robić? Ile miały Wasze pociechy?

że wyczesywałyście to, a u małej po kąpieli to było jakby tłustawe, przyklejone, jak to wyczesać?
Jak przekonać teściową, że Natalka nie wymusza tylko mnie potrzebuje.
Więc nie skupiałabym się na tym, żeby ją na siłę przekonywać, po prostu robiłabym swoje. Twoje dziecko, więc decydujesz. Teściowa może sobie kiwać głową, ale co z tego? A w razie prób narzucania czegokolwiek powtarzasz metodą zdartej płyty "mam na ten temat inne zdanie"

Mieszkamy razem. Nie chcę popsuć naszych relacji

Jeżeli dziecko przy każdym jak to Twoja tesciowa mówi wymuszeniu ma mnie nagradzać takim mokrym całuskiem i tuleniem się to jestem jak najbardziej za ,za takim wymuszaniem

The Fragile jak masz inhalator to najlepiej inhalacje 3 razy dziennie po 5 ml soli fizjologicznej, u nas zawsze 2-3 dni takich inhalacji i po katarze :)
Daję maść majerankową, odciągamy katarkiem, ale odciąga się prawie tyle, co nic. To co tak kurka furczy!?
)
, w końcu postanowiłam że poczekam parę dni i będę malutką obserwować czy nic się wiecej ne dzieje no i przeszło
. Ale gdyby nie mój M to też bym poszła do pediatry.
Fragile a "leci"małemu ten katar ?
Marimer można u takiego malucha?