Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wczoraj była u nas szwagierka i mówi że powinnam kłaść mała raz na jednym, raz na drugim boku bo wg niej mała się przekrzywia
+ spanie z podłożonym czymś pod materac
Najwyżej zostanę weganką
W sobotę lecimy do Sis do UK na święta ;) Już się nie mogę doczekać ;) Ciekawa jestem jak Julek zniesie lot - macie jakieś doświadczenie?? My lecieliśmy jak Maks miał ok 1,5 roku więc był już duży ale z takim maleństwem jeszcze nie leciałam.
Poza tym mnie wtedy zdziwiło, że Ninka już ok 2 mscy miała i nagle miała przestać tolerować laktozę ? Tak z dnia na dzień ?
Dziwne trochę prawda ?
Ale ja statnio wysnułam nowy wniosek. Pierwsze zmiany pojawily sie po pierwszym szczepieniu, i utrzymywały się jakieś 3 miesiące po ostatnim szczepieniu- była to 3 dawka hexy) Póżniej mieliśmy przerwe w szczepieniach prawie 1 rok i 3 miesiące. I w tym czasie wszytko przeszlo i nigdy juz żadna zmiana skórna sie nie pojawła, gdy nawet pił mleko krowie- co ja nie robiłam jak go karmiłam. Adi je`wszytko.
Kachaw - no ja weganką zostałam Weganką jedzącą mięso
Przez ibternet pozamawiałam sobie mleko, śmietanki różne roślinne oraz karob - zamiennik kakao. I różności można w kuchni porobić. A naleśniki też robię bez jajek - tylko wtedy koniecznie woda gazowana. A biszkopt można samemu upiec bez jajek, ale dla spulchnienia trzeba dodać łyżkę octu balsamicznego lub winnego. Przepisy są w necie. Ja już nie mam problemów z przygotowywaniem ciast i smakołyków
Teorko a też była jakoś wtedy Ninka szczepiona??
a jest może jakiś zamiennik masła bo nie mogę nigdzie znaleźć informacji. Wiem że można smarować oliwą, ale może jest coś innego. Używałam oleju kokosowego do smarowania ale nie do wszystkiego mi pasuje..
A my pozdrawiamy e-ciocie o północy, Berenisia ma skok, leży na macie i guga a ja