Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Kropelki na brzuszek też za wiele nie pomagają...Wczoraj już tak płakałała że po 1,5 h dałam jej czopka i usnęła.Nie wiem o co chodzi nigdy tak nie płakała od urodzenia i jak teraz co parę dni tak jest to na prawdę nie wiem jak jej pomóc co może być przyczyną.Mam iść do lekarza???W dzień jest ok jest wesoła i ładnie je jak zawsze... jak się pręży i jak dotykam brzuszek to jest lekko twardy ,ale jak przestaje to mięciutki normalnie .Dziś w nocy dałam jej misia uczniaczka do zabawy i zapomniała na chwilę o bólu ale jak Ją chciałam uśpić to znów się zaczęło
Na pewno coś Ją boli bo łzy jej normalnie ciurkiem lecą jestem taka bezradna wtedy i chcę mi się wyć razem z nią

Dziewczyny, a przy takim wypróżnianiu raz na tydzień to normalne jak kupka to taka zielona, gęsta maź? Bez śluzu, tylko taka "zielona metalik" jak to mój mąż nazwał...

Dziewczyny, a przy takim wypróżnianiu raz na tydzień to normalne jak kupka to taka zielona, gęsta maź? Bez śluzu, tylko taka "zielona metalik" jak to mój mąż nazwał...

Aaa, Stefka, dziękuję, bo ja na żelazie mocnym jadę, bo mam anemię, dzięki!
Frag, ale jeśli to matka suplementuje żelazo, to na dziecko nie powinno mieć ono wpływu, bo z tego, co pamiętam, przenika do mleka raczej w niewielkim stopniu.

Patrz tylko czy jakaś krew się nie pojawia, choć ponoć jeśli to jednorazowy incydent ( też wg naszej pediatry) to też się może zdarzyć przy kp
Także spoko loko
zaraz Skrzat skończy Ci 3 miesiące i o kolkach zapomnicie
A to właśnie przed nami

Stefko witaj, jakze sie cieszę ze jesteś, moja siostro w terminach porodu.:))
po małych zawirowaniach wróciłam na forum i nie mam zamiaru się stąd ruszać
za każdym razem kiedy odciągamy katarek któreś z nas (mój mąż albo ja) łapiemy katar albo bolą nas gardła. Też rozważamy zakup katarka, wydaje mi się, że jest też wygodniejszy niż frida 

No niestety ma :( ja brałam przez miesiąc, bo po porodzie miałam bardzo silną anemię i na Witka działało właśnie w taki sposób, że miał zaparcia i zielone kupki.
Ale jaką masz pewność, że to akurat było żelazo, a nie cokolwiek innego, składnik diety, składnik pomocniczy tego suplementu, cokolwiek, co łatwiej przenika?
kupa raz na 10 dni to norma (no chyba, że jest twarda i zbita)

Hydro ale kupa zbita i twarda to zatwardzenie a Stefka pisała o zaparciu a to coś innego.