Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

więc powie Wam co się dzisiaj u nas działo. Łucja nie robiła kupki od soboty, puszczała tylko mega sierdzące bąki. Sobotę spędziliśmy w podróży do moich rodziców. Dzisiaj postanowiliśmy jej zrobić frajdę podczas kąpieli, napuściliśmy wodę do wanny, ja weszłam, a mąż podał mi małą. Ledwo jej pupa zanurzyła się w wodzie poszedł bąk, a za nim "plastelinka"

) wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, radości z naszych dzieciaczków, spokoju i spełnienia 

2 osoby były z opryszczką;2 kolejne z chorymi zatokami;dzisiaj dojechała ciocia z anginą na antybiotyku i córką z febrą
Jak to się wszystko pomutuje...! 

Przyjechała taka chora, normalnie cyrk!!! jak najdalej z taką rodziną.- a no dokladnie...dobrze, ze u mnie kazdy nawet znajomy mowi, ze jest chory badz jego dziecko jak sie umowimy na jakas wizyte. A co do karmienia piersia to chyba Twoja sprawa, ze wolisz jej dawac swoje naturalne mleko a nie te sztuczna mieszanke. Po kija placic za cos, skoro sie ma wlasna darmowa produkcje :)

Oczywiście nie robię sobie nadziei, że tak będzie cały czas, ale dwie takie nocki z rzędu pozwoliły się trochę zregenerować. Dzisiaj mój Synek spał 8,40 bez przerwy, a poprzedniej nocy aż 10 godzin
I w ogóle jest taki cudowny, taki był spokojny w Wigilię i wczoraj, a gości nie brakowało. Gaduła się z niego zrobiła, uśmiecha się też już zdecydowanie częściej i tak bardziej świadomie, no mogłabym tak bez końca piać z zachwytu 
Dzisiaj mój Synek spał 8,40 bez przerwy, a poprzedniej nocy aż 10 godzin- o mamo, jak super!! moj tylko raz w zyciu swoim krotkim tak spal.. do teraz sie budzi na flaszke i z innych powodow, tez czekam z utesknieniem na przespane w calosci noce:)

Kiedy wasze dzieci zaczęły łapać zabawki?- ok 3 miesieaca umial 3mac a sam zaczal lapac troche pozniej:)

,

Biedroneczko moja mała też w pewnym momencie zaczeła strasznie ulewać, miałam wrażenie że wszystko co zjadła z niej wylatuje ale potem osłabło i ilośc ulewanego mleka sie zmniejszyła ale ulewa do dziś, czy jej sie beknie czy nie to niema znaczenia, czasem nawet potrafi 2 godziny po jedzeniu sie ulać.
Każdy lekarz Ci powie że jak dziecko dobrze przybiera na wadze to masz sie nie przejmować.
,

Musisz podajśc do tego ze spokojem jak maleństwo spi obok ciebie to napewno usłyszysz jak by sie ksztusiło.. Moja zawsze jest wczesniej niespokojna i automatycznie obraca głowe na bok wtedy wiem że zaraz będzie mleko leciało.

,
Mój maly mi tak charczał... Co ja się martwiłam to koniec... Zawołałam położną, a ona mi powiedziała, że panikuję, bo to sapka ;P... No i faktycznie... Potem nawet nie zauważyłam jak charczenie minęło...