Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
2 osoby były z opryszczką;2 kolejne z chorymi zatokami;dzisiaj dojechała ciocia z anginą na antybiotyku i córką z febrą
Przyjechała taka chora, normalnie cyrk!!! jak najdalej z taką rodziną.- a no dokladnie...dobrze, ze u mnie kazdy nawet znajomy mowi, ze jest chory badz jego dziecko jak sie umowimy na jakas wizyte. A co do karmienia piersia to chyba Twoja sprawa, ze wolisz jej dawac swoje naturalne mleko a nie te sztuczna mieszanke. Po kija placic za cos, skoro sie ma wlasna darmowa produkcje :)
Dzisiaj mój Synek spał 8,40 bez przerwy, a poprzedniej nocy aż 10 godzin- o mamo, jak super!! moj tylko raz w zyciu swoim krotkim tak spal.. do teraz sie budzi na flaszke i z innych powodow, tez czekam z utesknieniem na przespane w calosci noce:)
Kiedy wasze dzieci zaczęły łapać zabawki?- ok 3 miesieaca umial 3mac a sam zaczal lapac troche pozniej:)
Biedroneczko moja mała też w pewnym momencie zaczeła strasznie ulewać, miałam wrażenie że wszystko co zjadła z niej wylatuje ale potem osłabło i ilośc ulewanego mleka sie zmniejszyła ale ulewa do dziś, czy jej sie beknie czy nie to niema znaczenia, czasem nawet potrafi 2 godziny po jedzeniu sie ulać.
Każdy lekarz Ci powie że jak dziecko dobrze przybiera na wadze to masz sie nie przejmować.
Musisz podajśc do tego ze spokojem jak maleństwo spi obok ciebie to napewno usłyszysz jak by sie ksztusiło.. Moja zawsze jest wczesniej niespokojna i automatycznie obraca głowe na bok wtedy wiem że zaraz będzie mleko leciało.
Mój maly mi tak charczał... Co ja się martwiłam to koniec... Zawołałam położną, a ona mi powiedziała, że panikuję, bo to sapka ;P... No i faktycznie... Potem nawet nie zauważyłam jak charczenie minęło...