Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nadia do 8 miesiąca niewiele "gadała", coś tam pod nosem nieco, raczej właśnie szeptała. Pamiętam jak się zamartwiałam, że coś jest nie tak... nawet z jedną z e-cioć konsultowałam wątpliwości.
moja mała baaardzo niewiele guga przez co zaczęłam się trochę niepokoić, wydaje cichutkie pojedyncze dźwięki tylu "ała" ( zdarzyło jej się moze 2 razy) a tak to "guuuu"
nie kiedy jej się uda a niekiedy zawiesi się w połowie :D)
wydaje cichutkie pojedyncze dźwięki tylu "ała" ( zdarzyło jej się moze 2 razy) a tak to "guuuu"
Heh, Penny, no własnie ja też się martwiłam, że może coś ze strunami głosowymi - ale tak to chyba by nie potrafił aż tak krzyczeć jak płacze, co nie?
A Nadia to chyba nadal spokojny maluch? Tak bardzo, bardzo liczę na to, że Skrzat będzie mniejszą bombą atomową niż Krasnal, bo z dwójką takich petard to nie dam rady ;)
Natomiast mocno się obawiam, że moje kolejne dziecię, będzie szogunem nie z tej ziemi Albo Nadię dopadnie bunt i skończy się czas spokoju, hahahah
.generalnie czasem mam ochotę sprzedać Franka na allego...- hehehe, mam tak samo z Maksem i tez z moim liczymy ze "te drugie", bedzie aniolkiem:)
Kilka dni temu dowiedziałam się, że "używanie katarka jest...NIEETYCZNE"
Kilka dni temu dowiedziałam się, że "używanie katarka jest...NIEETYCZNE"
Natomiast mocno się obawiam, że moje kolejne dziecię, będzie szogunem nie z tej ziemi Albo Nadię dopadnie bunt i skończy się czas spokoju, hahahah
U moich wszystkich znajomych sprawdziła się zasada, że jak dziecko w okresie niemowlęcym spokojne - to później pokazuje pazurki
U moich wszystkich znajomych sprawdziła się zasada, że jak dziecko w okresie niemowlęcym spokojne - to później pokazuje pazurki- czy ja wiem.. Maks od 3 miesiaca taki "zywy" i ma to do teraz i nie widze konca, normalnie istny szogun, az kolezanka nie wierzy, ze dziecko moze non stop byc w ruchu i nie zainteresowac sie niczym na dluzej niz 2 minut - no chyba, ze czyms co mu raczej nie wolno (a jej cory potrafily).
az kolezanka nie wierzy, ze dziecko moze non stop byc w ruchu i nie zainteresowac sie niczym na dluzej niz 2 minut - no chyba, ze czyms co mu raczej nie wolno
Cos w tym jest. Krasnal jako niemowlę był mega spokojny, taka ciepła klucha, nawet nie narzekał i się mało ruszał jak go przebieraliśmy. Po roku dziecko stało się żywą petardą
miała niemowlaka aniołka...normalnie nie było wiadomo że mają dziecko taki spokojny prawie wcale nie płakał a teraz ma półtora roczku i normalnie nie usiedzi w miejscu 30 sekund masakra.
Madziiki, ale Wam fajnie! Bawcie sie dobrze!- bawilam sie super ale za to kac mega i ledwo zyje i sie nie moge doczekac kiedy mlody spac pojdzie:P Na fajerwerki maly sie nie obudzil wogole a tego balam sie najbardziej a tesciowa na spokojnie dala rade i Maks chyba wiedzial ze z babcia jest bo jakos w miare grzeczny byl he he. Widac tylko w domu przy mamusi pokazuje rozki
Dziewczyny, moja teściowa twierdzi że mała zachowuje się jak na zęby Mój mąż podobno ząbkował od 3 mca.
Bardzo się ślini, wkłada piąstki i czasami ze złością je mieli, pcha też do buzi pieluchę, kurcze, za wcześnie prawda ???
Dziewczyny, moja teściowa twierdzi że mała zachowuje się jak na zęby Mój mąż podobno ząbkował od 3 mca.
Bardzo się ślini, wkłada piąstki i czasami ze złością je mieli, pcha też do buzi pieluchę, kurcze, za wcześnie prawda ???
To kochana niech mąż szykuje już kaskę na kieckę dla Ciebie
nie wiem czy u Was też jest taki zwyczaj, ale u nas "chodzi" taka zasada, że jak mama znajdzie pierwszego ząbka u dziecka to tata kupuje jej sukienkę. Oczywiście babeczki wybierają coś innego niż sukienka