Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W piątek miała szczepionkę, czy to może być od tego? Biedna jest śnięta rybka:(
A ma jakieś inne objawy? Inna kupka?
Karmię małego piersią, czy powinnam dawać mu jakieś herbatki do picia? Dodam że maleństwo ma miesiąc.
Nic nie musisz podawać, dziecko napije i naje się z piersi. Podawanie czegoś innego jest nawet nie wskazane, bo może zaburzyć laktację, tym bardziej, że po miesiącu od porodu nie jest ona jeszcze ustabilizowana.
Biedronka, ale po co dawac herbate koperkowa? Jeszcze pewno miała na myśli,, niby,, herbate granulowana,ktora zawiera 98 procent glukozy i 2 procent tegoz koperku. Zreszta koper działa pobidzajaco na układ pokarmowy i tylko można zaszkodzić,bo dziecie będzie bola brzuszek.
Twoje mleko to jedyne picie jakiego potrzebuje Twoje dziecko. Moja mala urodzona w lipcu do ukończenia 6m-c tylko i wyłącznie na piersi(kilka razy dokarmiona mm),zadnych herbatek,wody nawet w największe upaly. Oczywiście przystawiana na zadanie,czasem co pol godziny na kilka lykow.
Właśnie kupa dziś zielona i baardzo śmierdząca.
dziewczyny ile podawałyście kropel sab simplexu?? i czy to trzeba podawać regularnie by działało czy można doraźnie
Karmię małego piersią, czy powinnam dawać mu jakieś herbatki do picia? Dodam że maleństwo ma miesiąc.
dziewczyny,jakie krzeselko do karmienia polecacie??mój brzdac to wczesniak,wiek korygowany ponad 6 mies,jakis2 tyg.temu zaczal sie przewracac na boki,od niedawna na brzuch..nie siedzi samodzielnie,ale trzymany na kolanach odchyla sie do przodu do pozycji siedzacej..
myślicie że dwa razy dziennie starczy??
Po 40 min. spadła do 38.5. Czekam aż spadnie do normalnej.
Stefka, do kiedy podawałaś Sab?
Co do przychodni to zdrowi od chorych oddzieleni są jedynie drzwiami i chorzy swobodnie mogą przechodzić przez poczekalnię do rejestracji. Dodatkowo parę mam było ze starszymi dziećmi, które były niekoniecznie zdrowe.
--
czy to normalne, że mój miesięczny Smerf mi się przewraca już? Jak go położę na brzuszku to zaraz jest na pleckach i dwa razy przewrócił mi się już z plecków na brzuszek
u nas spada po podaniu leku, ale potem znów rośnie. Teraz podaję na przemian ibuprofen z paracetamolem. Jak temperatura spada to M jewt wesoła i zachowuje się normalnie. Także raczej nic jej nie boli.