Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do zbijania temperatury to lekarz zalecił tak : zbijamy dopiero gdy przekracza 38 . Zaczynamy od kąpieli w wodzie o temperaturze ciała 36,6-37 i min 10, 15 min. To powinno na jakiś czas zastopować wzrost temperatury.
lekarka stwierdziła zaczerwienienie gardła i przepisała na to antybiotyk
I moja mama powiedziała mi, że w takim razie moja siostra też to miała
a u mnie drogie koleżanki ciąg dalszy awantury rodzinnej o aspirator "katarek". Normalnie meksyk. Mówię Wam. Wczoraj dowiedzielismy się z mężem, ze jesteśmy obgadywani przez całą rodzinę. Wszyscy są oburzeni naszym zachowaniem. Jak mnie to denerwuje to nie macie pojęcia. Nikt nie widział mojego chorego dziecka, jak się męczyło, jak sie krztusiła co godzinę przez śluz, jak nie spała nocami, jak krzyczała z bólu, a każdemu tak łatwo nas osądzać. Poza tym my jesteśmy rodzicami i wiem co najlepsze dla naszego dziecka. Kij im w oko! Babcia rozsiała panikę. Bóg jeden wie co naopowiadała, bo są teksty typu, że " mają wyższe wykształcenie a takie rzeczy wyrabiają". Tak, tak to wszystko chodzi o aspirator katarek. Nawet nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Salinos powiedz że lekarz Ci nakazał używanie katarka. Czasem taki "argument" pomaga.
Kakai no śmieję się, ale żebys wiedziała jaka popitoloną mam rodzinkę, to do śmiechu nie zawsze jest. Jeszcze ci co najbardziej na nas gadają dzwonią, ze chca do nas przyjść :) hahahahahaaaaa ale ja ciotkę ładnie załatwiłam tekstem" ciociu obiecuję, że jak tylko Młoda wyzdrowieje to Was zaprosimy " :))))))) a to taki spławik jest, bo ciotki nie znoszę a inaczej nie dałaby nam spokoju...
ale ja ciotkę ładnie załatwiłam tekstem" ciociu obiecuję, że jak tylko Młoda wyzdrowieje to Was zaprosimy " :)))))))
Akirka, daj znać co z M.
Wg mnie powinnaś powiedzieć tak:
"Ciociu, ale po co chcecie przyjść do Małej ? Po to, żeby potem móc nas do wszystkich obgadywać co źle robimy Twoim zdaniem? Bo słyszałam, że właśnie jeździcie po nas jak pies po burej suce..."
Ale nie rozumiem po co się cały czas tłumaczysz, po co wyjaśniasz, po co się tak przejmujesz ich gadaniem ?
Krzywdy dziecom nie robim, a i odcigajac katarkiem, ani karmiąc piersią powyżej 6 m-cy itp.itd.
Bo jestem wrażliwą osobą, nawet bardzo, ale taka juz jestem.
Skoro jesteś wrażliwa to tym bardziej powinnaś się od tego, od nich odciąć.
Bo jak się będziesz tak każdą jedną uwagą przejmować, jak się przejmujesz, to nic fajnego z tego nie wyniknie....
Kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę dziecka ??- po 6 miesiacu zaczelam, zalapal kolo 9 ;)
Może któraś z Was napisze jak rozszerzać dietę po 6 mcu? zaczynamy od soczków czy jak?- pewnie to zalezt czy papki czy blw... mnie pediatra zasugerowala ugotowanie zupki jarzynowej i zrobienie na papke i lyzeczka kaszki (wprowadzanie glutenu). Soczki dawalam troche pozniej.
Mówię Ci lepiej nie będzie, jeśli tego teraz nie przerwiesz stanowczo.
Salinos, takie rzeczy pozostawiaj bez komentarza,udawaj ze nie słyszysz.
jak dla mnie to kwestia tego ze malo widzi. Zabawki pomagaja tylko na chwile. Moze macie jakies patenty?