Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pedicetamol to jest taki syropek strzykawką podawany.
mała przestaje płakać jak zacznę z nią chodzić po mieszkaniu więc to chyba jej widzi mi sie, tylko nie wiem czemu tak nagle jej sie odmieniło.
Pewnie zasługa teściowej, która nie wypuści jej z rąk jak tylko może to nosi a mała może zaczęła być ciekawa otoczenia i dlatego.
Poza tym uważasz że w takim razie powinnam z nią chodzić pół nocy po mieszkaniu? Jak sama napisałaś mała rośnie i będzie coraz cięższa.
Moja kluska zaczęła robić wieczorne awantury. Wrzeszczy z przerwami od 19 do pierwszej w nocy nawet. Nie wiem co jej jest, to chyba nie kolki bo brzuszek miękki, no i przede wszystkim mała przestaje płakać jak zacznę z nią chodzić po mieszkaniu więc to chyba jej widzi mi sie,
Założę się, że jak się nauczy w minimalnym stopniu sama przemieszczać, to o rękach z miejsca zapomni.- oj nie do konca he he, moj to lubi na rece, szczegolnie jak jestem w kuchni i sprzatam albo robie obiad, to sie wciska miedzy mnie a kredens. A co do miniecia roznych etapow u dziecka to ja mam wrazenie ze nocne wielokrotne wstawanie mojego dziecka nigdy nie minie.... Ja wstaje 4:45, po 23 sie polozylam to sie zaczal wiercic, przed 24 dostal flache, to pospal do 3 i znow sie wiercil, wstawal, marudzil, moj go kladl z powrotem to spokoj na 5 minut... I tak praktycznie codziennie a maly ma pokoj z nami wiec jak zawsze jestem mega wyspana i mam wrazenie ze do 18-stki wlasnie mu nie minie
młody przykoksował w 4 tygodnie równo 1kg i ma 66 cm
Czy jest może związane ze skokiem- dokladnie taki etap mialam w tym samym okresie, tylko ze ja karmilam piersia... Glodny - to daje piers, pociumal chwile i sie prezy, wiec ja mysle ze juz pusta i daje druga i to samo, po 30 minut znow ryk.. myslalam ze mi mleko zanika :/ przeszlo po 2 tygodniach..
Sony, szczerze to nie rozumiem Twojej satysfakcji z faktu, że jakieś inne dziecko wolniej rozwija się od Twojego. Każde ma swoje własne tempo rozwoju i nie powinno się dzieci porównywać.- ale kolezance chyba chodzilo o to, ze jej mala jest drobna i ten MIESIECZNY chlopiec tez drobny wiec pewnie rodzice mysleli ze dzieci w tym samym wieku i dlatego byli zdumienie ze mala od Sony 3ma juz glowke :) Nie chodzilo na pewno o jakies nabijanie sie czy cos..