Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jeszcze nie jest źle z tą ilością zjadanego mleczka no ale przez to że tańcuję z małą po pokoju :).
Idę z nim na spacer może tam pośpi, bo w domu dziś taki humorzasty,
Witek marudny, bo mało spał, popłakuje. Jednak spacer to spacer. Mam nadzieję, że jutro już nam się uda wyjść. Doritku, masz rację, też mi się wydaje, że zima idzie 

), czy to wystarczy czy przygotować się na coś też u dziecka?
Może kupię na gardło- mnie lekarz polecil stary sposob czyli plukac woda z sola a pozniej przeplukac szalwia :)

NO zima gorzej, na wiosne czy lato latwiej zbic bo wiecej slonca..
,
Przemywam wodą przegotowaną, ale można stosować coś jeszcze?- ja smarowalam krochmalem.

Pulmex wycofany?

, tyyyyle godzin bez jedzenia!mam nadzieje ze nie jest chora.
moja córa spała dzis od 20 do 7, tyyyyle godzin bez jedzenia!
aktualnie waży już 7300g.- no niezle mu sluzy pokarm :) Moj teraz wazy 10.1 kg ;), chudzinka straszna z niego, szelki mu kupilam bo gacie z tylka leca:P

pił dwa łyczki puszczał pierś przełykał, znów pił parę łyków puszczał
Moj teraz wazy 10.1 kg ;), chudzinka straszna z niego, szelki mu kupilam bo gacie z tylka leca:P
--
Myślę, że jak junior zacznie się więcej ruszać to już nie będzie takim baleronkiem- no od razu baleronkiem :P Mi kolezanka gada, ze chyba mlodego glodze i zle karmie skoro On szczuply...

no od razu baleronkiem :P Mi kolezanka gada, ze chyba mlodego glodze i zle karmie skoro On szczuply...
--
a co do gadania koleżanki to trzeba jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać, ja też się nasłuchałam znajomych, że mały jest za duży.
Dziewczyny, pisałyśmy tu już o ssaniu paluszków, ale powiedzcie mi, czy wasze dzieci też robią to tak nerwowo?- jak sie nauczy chwytac porzadnie zabawki to jej przejdzie. Moj mlody mial cale zimne dlonie od tego ssania ;)

Dziewczyny, pisałyśmy tu już o ssaniu paluszków, ale powiedzcie mi, czy wasze dzieci też robią to tak nerwowo?
- jak sie nauczy chwytac porzadnie zabawki to jej przejdzie. Moj mlody mial cale zimne dlonie od tego ssania ;)

i jej się takie czerwone odparzenia tam robiły czasem, więc sypałam tam mąką ziemniaczaną na bogato i rano żadnego zaczerwienienia nie było. Marcin tylko wychodził z pokoju, gdy to robiłam pukając się w czoło, no bo jak ja mogłam dziecko mąką posypać