Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jeszcze nie jest źle z tą ilością zjadanego mleczka no ale przez to że tańcuję z małą po pokoju :).
Idę z nim na spacer może tam pośpi, bo w domu dziś taki humorzasty,
Może kupię na gardło- mnie lekarz polecil stary sposob czyli plukac woda z sola a pozniej przeplukac szalwia :)
NO zima gorzej, na wiosne czy lato latwiej zbic bo wiecej slonca..
Przemywam wodą przegotowaną, ale można stosować coś jeszcze?- ja smarowalam krochmalem.
Pulmex wycofany?
moja córa spała dzis od 20 do 7 , tyyyyle godzin bez jedzenia!
aktualnie waży już 7300g.- no niezle mu sluzy pokarm :) Moj teraz wazy 10.1 kg ;), chudzinka straszna z niego, szelki mu kupilam bo gacie z tylka leca:P
pił dwa łyczki puszczał pierś przełykał, znów pił parę łyków puszczał
Moj teraz wazy 10.1 kg ;), chudzinka straszna z niego, szelki mu kupilam bo gacie z tylka leca:P
--
Myślę, że jak junior zacznie się więcej ruszać to już nie będzie takim baleronkiem- no od razu baleronkiem :P Mi kolezanka gada, ze chyba mlodego glodze i zle karmie skoro On szczuply...
no od razu baleronkiem :P Mi kolezanka gada, ze chyba mlodego glodze i zle karmie skoro On szczuply...
--
Dziewczyny, pisałyśmy tu już o ssaniu paluszków, ale powiedzcie mi, czy wasze dzieci też robią to tak nerwowo?- jak sie nauczy chwytac porzadnie zabawki to jej przejdzie. Moj mlody mial cale zimne dlonie od tego ssania ;)
Dziewczyny, pisałyśmy tu już o ssaniu paluszków, ale powiedzcie mi, czy wasze dzieci też robią to tak nerwowo?
- jak sie nauczy chwytac porzadnie zabawki to jej przejdzie. Moj mlody mial cale zimne dlonie od tego ssania ;)