Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do dopajania to posluchalam swojej pediatry która twierdzi, ze dzieci na mm dobrze przepajac, teraz gdy sucho w mieszkaniach szczegolnie,
to jak zacznie sikać, to będzie mokre wszystko w zasięgu 30cm i przy okazji matka też- skad ja to znam, posciel z lozeczka (bo malam przewijak na lozeczku) zalana kilka razy byla
i być może nawet delikatnie tylko rozminęłyśmy się w Redłowie ;)
Stefka i pszyszla, ja tez z Gdyni :D ale niestety od pol roku mieszkam w Szwecji haha wiec na informacja w sumie nie jest Wam potrzebna, ale podjaralam sie
Ale chodzi o to, że on by chciał, tylko ma jakiś problem. Bo zaspany zjada wszystko bardzo szybko, widać że głodny. Wyluzuj. nie chce jesc,niech nie je. Nic Mu nie będzie
Mój nieco starszy, ale może odpowiem. On na początku niemal w ogóle nie spał w dzień :/ czasem drzemki 10 minutowe robił. Na spacerze za to spał 4-5 godzin, ale to było lato. Od jakiegoś czasu ma do południa drzemkę ok. 30-40 minut, na spacerze śpi ok. 1,5-2 godziny (jeśli robię werandowanie zamiast spaceru to czasem nawet 3 godziny śpi) i po południu jedna lub dwie drzemki po ok. 30-40 minut (zależy o której obudzi się po spacerze). Więc jest już łatwiej, prędzej coś zrobię. Dziewczyny ile wasze dzieci (wiekowo podobne do mojego) śpią w dzień??
a tak z innej beczki to moja córcia ma 4 mce i okropnie boi sie dziadków, reaguje płaczem na nich
całkiem mi się to podoba :)
Matka lwica
jeszcze mam pyt odnoścnie książki Bobas Lubi Wybór, czy któras mogłaby mi pdoać autora książki? czy chodzi o Rapley, Murkett?
TEORKA: ona bardzo ceni swoją niezależność i nie daje się obściskiwać "byle komu", w sumie tylko ja i mój mąż możemy ją tarmosić bez ograniczeń
całkiem mi się to podoba :)
Po czym usłyszałam, że mała będzie taką córeczką mamusi, tylko mama mama mama... W ogóle tam lecą teksty w stylu, że robimy z niej małą księżniczkę i takie tam. A babcia jest na tyle upierdliwa, że na siłę pokazuje małej zabawki, którymi ona się nie interesuje (chce mi udowodnić, że ja się mylę jak mówię, że jest za mała na gadającego, plastykowego bobasa) i mała się odwraca od niej i krzyczy
Dominika wczoraj płakała na widok babci, która jej ostatnio powiedziała, że nie może byc tak uwiązana do cyca.. hahaha i wnusia ma teraz focha na babcię :DDD