Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie daje jej do rączki tylko po kawałeczku do buźki. Jest wtedy taka szczęśliwa. Czasami jej daje do rączki ale ona zaraz kawał odgryza;) A ja w panice a w koło wszyscy nie dawaj bo się zakrztusi.- ja malemu odkrajam skorke i kroje na male kawaleczki wiec nie musi nic odgryzac i akurat mu sie w buzi mieszcza. Owszem i tak go troche karmie bo on je pare pierwszych kawalkow a reszte chowa "za plecy" wiec wtedy wkraczam i mu z reki daje i cos tam jeszcze zje. Jak niechce to buzia na klodke i kreci glowa.
hahaha boze jak Was czytam.... JAKBYM SWOJE ZYCIE WIDZIALA.......
girlorboy: hahaha boze jak Was czytam.... JAKBYM SWOJE ZYCIE WIDZIALA.......
może to głupio zabrzmi, ale ja też się ucieszyłam, że nie jestem w tym wszystkim osamotniona
salinos- no wiem, tylko mnie zaskoczylo pytanie, bo wujek googiel nie pokazuje
innych ksiazek pod tym tytułem i przez chwilke pomyslalam ze masz jakies specjalne dojscia.:))
dobrze ze moja tesciowka daleko...
śmieję się że to chyba kleik pobudził jej apetyt , ostatnie dni bardzo, ale to bardzo zaczęła ulewać, nie tylko zaraz po jedzeniu ale potrafiła 2 h po już samą wodą i w ogromnych ilościach, martwiłam się bardzo o to moje dziecko bo do tej pory nie ulewała. No i stwierdziłam że spróbuję zagęścić jej mleczko kleikiem ryżowym choć wiem że on jest po skończeniu 4 miesięcy, ale stwierdziłam że może te 2 tygodnie wielkiej różnicy nie zrobią . Nie robiła bym tego gdyby nie to ulewanie. No i już 2 dni zagęszczałam jej 2 mleczka w ciagu dnia ( na 120 mleka dawałam niecałe pół łyżeczki kleiku także ilość na prawdę mała) i ulewanie ustąpiło jak ręką odjął a apetyt powrócił
ani pediatra w poz, ani nasza prywatna lekarka, ani żaden inny lekarz do którego po drodze trafiliśmy..
Także to, że pediatra czegoś nie zauważa to nie oznacza, ze tego nie ma
Otóz to, Justyna, a kiedy dostaliście te diagnozę o WNM
A kiedy Wasze dzieci brały grzechotki czy zabawki do ręki ? Bo Adaś jak leży na macie to ok sięga zabawki ale kiedy mu pokazuje czy z nim gadam, to w ogóle ich nie bierze do ręki, a kiedy mu wsadzę w rękę to zaraz wypuszcza..
Witaminę D3 podajemy do ukończeniu 1 roku życia przez dziecko przy karmieniu piersią :)
moja jeszcze się nie przewraca :( w żadną stronę a ma ponad 4 mce.- nie panikuj, moj syn to zaczal robic jak mial niecale 6 miesiecy... tydzien po skonczonym 8 miesiacu usiadl sam a przed 9 juz wstawal przy meblach i w lozeczku, w 11 miesiacu chodzil sam, wiec nie ma co sie zabardzo przejmowac tym, ze dziecko w 4 miesiacu sie nie obraca :)
jak długo podaję się D3 ??- ja teraz podaje wit D w kropelkach, DEVIKAP, 1 kropelka dziennie w okresie jesienno - zimowym.