Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dżasti, jak Maks?
)
pediatra wytłumaczyła skąd to to i gdzie się podziało?

generalnie takie prazęby powinni usunąć w szpitalu

Będziecie mieli co wspominać 

.., na termometrze minus 15 ale odczuwalna minus 20 bo ostry wiatr.
No i tez oczywiste dla mnie jest ze zycie wywraca sie do góry nogami, w każdym aspekcie, więc nie oczekuję, ze będę sobie żyła jak kiedyś.
kachaw: Dominik, bo wszystkie Dominiki to fajne chłopaki
Jakiś mega boom na Dominików mamy
Nie chcę nikogo obrazić, bo ja jestem wyjątkowo tolerancyjna, ale mój mąż chce spalić książeczkę, ja w życiu bym nie pomyślała, że takowe istnieją, a mama chyba nie wie co kupiła
A ja tak sobie ostatnio myślałam, że jakbym teraz miała żyć jak przed narodzinami Maksia, to moje życie byłoby jałowe. I oczywiście nie myślałam tak wtedy, ale teraz dopiero widzę co, a raczej kto jest sensem mojego życia.
Ja to w ogóle uwielbiam być w domu z Maksiem.
Czasami jestem wykończona, choć się z nią przestawiłamojej wyobrażam sobie.:(
przestawilo sie dopiero w 2 roku zycia
Zgadza się Dominiś, bo moje oba chłopaki być może donoszone dzięki Sw Dominikowi.
). Możesz polozyc się z Nia na drzemke,potem obiad,spcer,kolacja,kapiel i od nowa rutyna . to przestawianie powinno już po 2-3 dniach zacząć przynosci efekty. Najwazniejsze,zebys się Ty nie poddala i nie ciagnela tej zamiany dnia z noca.
)ulegna skroceniu i wydluzy się stan czuwania. Jeśli chce spac w dzień,niech spi,ale Ty z mezem nie udawajcie przed mala,ze jest noc. Zachowujcie się jak w dzien. Pierwsze dni będą trudne i nastaw się na to,ale każdy kolejny dzień z rutyna,bedzie lepszy. Zobaczysz. Nie ma co ciagnac tego,mala sama tego nie zmieni. Skoro Mama i Tata spia w dzień ( jak w nocy) i jedza,zyja jakby na odwrot porom dnia,to mlautka tez niestety tak będzie. Także glowa do góry,trzeba wziasc zycie na klate i tego malutkiego brzdąca nauczyć,co i jak