Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moja mała ma od paru dni problem z jedzeniem w dzień. Pociągnie parę razy i zaczyna sie wyginać prężyć i pluć mlekiem albo pije spokojnie tylko wszystko jej sie wylewa bokami. Nie wiem czemu. Ma świeżą pieluchę mleko nie za zimne ani nie za gorące, kupa to tez nie to bo po zrobieniu jest tak samo. Jest zdrowa, niema żadnej infekcji czy zapalenia. W nocy je normalnie bo na śpiąco ją karmie. Doszło do tego że zaczęłam ją w dzień karmić dopiero jak zaśnie żeby coś zjadła bo tak to nie zje nawet pół porcji mleka ;/
Ma któraś jakąś rade?
ONY, KAROBELLA mi to się od razu nasunęło na myśl, że karmicie swoje dzieci wtedy, kiedy one wcale nie są głodne.
Uwierz mi, że dzieci cyckowe [co pisze Salinos i co ja sama przerabiałam] równie skutecznie są w stanie przy cycku wrzeszczeć, odwracać głowę, prężyć się, kopać etc
Sposób karmienia chyba niewiele tu ma do rzeczy.
mialam na mysli ze jak dziecko glodne to szuka piersi wyraznie , ale moze nie zawsze, u nas tak bylo
Bębelasku jak ty ze swoją córką chodzisz po mieszkaniu gdy jest podpięta pod cyca ?? chyba by mi ręce odpadły, mój waży ponad 6 kg, nie dałabym rady