Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo jak tu być stanowczym widząc ten błysk w oku i rogala od ucha do ucha :)

. Zobaczysz,ze teraz tylko lepiej już będzie

jadła o 4 rano potem próbowałam ja o 10 nakarmić, tylko pluła i potem zjadła o 14 dopiero i tez sie nie obyło bez wiercenia.- moj syn w tych okolicach jadl piers kolo 3 w nocy a pozniej dopiero kolo 12 zechcial mi cycki oproznic (nie powiem, byly mega pelne), chyba przez 3 tyg tak mial...

To by znaczyło że moja nawet po 9 godzinach nie jest głodna co jest raczej nie możliwe ;/

) łąpie smoka z zapałem to czym zaczyna się cyrk, jak ją odkładałam to marudziłą póki nie zjadła więc jakoś trzeba było sobie radzić i chodziłam z nią po pokoju póki się nie uspokoiła. Fakt to są takie fazy, trwają ok. tygodnia, po czym nadgania z zapałem.
bo nikt nie zarzuca Wam , że źle robicie swoim dzieciom

Tylko wiecie posty Teo czy innych wynikają z tego, że i Wy piszecie i macie jakieś wątpliwości, także inni Wam odpowiadają jak to może być bądź jak u nich było.

Ale jak zaśnie przy cycu to spoko możesz ją odłożyć do łóżeczka i śpi?
Chodzi tylko o to , że boisz się tego zasypiania przy cycu? że później będzie chciała tak zawsze?

,
no, ale z drugiej zaś strony to warto uczyć dziecko pory posiłków, tego, że się je 5 posiłków dziennie

ale też to to zdrowe nie jest, aby nie jeść 9 godzin w dzień

) i wtedy powinno karmienie spokojniej wygladac.
co do karmienia dzieci,to w czasie karmienia cos robicie np.ogladacie telwizje,rozmawiacie z kims,czy wybieracie spokojne jedno miejsce do nakarmienia? Bo dzieciaczki w wieku od 4-5 m-cy(bywa i wcześniej) bardzo latwo się rozpraszają i wtedy karmienie butla czy piersią może być bardzo utrudnione. Najlepiej zarezerwować sobie czas tylko na karmienie, w cichym pokoju(żeby nikt nie wchodzil itp.,nie ogladac nic w trakcie,nie przewracać kartek w książce ,gazecie itp) i wtedy powinno karmienie spokojniej wygladac.
Ja jak karmię to nie mogę z nikim rozmawiać, jeśli TV jest włączony to jest bardzo ściszony, nie daj Boże żeby zadzwonił telefon... Książkę jeszcze od czasu do czasu uda mi się poczytać, ale jak mała zasypia na cycu inaczej nie ma opcji, a tak mniej więcej do 3 miesiąca przy każdym karmieniu sobie czytałam
Biedronka,te zniekształcenie potylicy jest normalne. Powinnas ukladac dziecko na zmiane na wznak, glowka odrocona na prawo i lewo tzn. jedno spanie na wznak,jedno na jednym boku itd..
montenia: co do karmienia dzieci,to w czasie karmienia cos robicie np.ogladacie telwizje,rozmawiacie z kims,czy wybieracie spokojne jedno miejsce do nakarmienia? Bo dzieciaczki w wieku od 4-5 m-cy(bywa i wcześniej) bardzo latwo się rozpraszają i wtedy karmienie butla czy piersią może być bardzo utrudnione. Najlepiej zarezerwować sobie czas tylko na karmienie, w cichym pokoju(żeby nikt nie wchodzil itp.,nie ogladac nic w trakcie,nie przewracać kartek w książce ,gazecie itp) i wtedy powinno karmienie spokojniej wygladac.
,