Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo jak tu być stanowczym widząc ten błysk w oku i rogala od ucha do ucha :)
jadła o 4 rano potem próbowałam ja o 10 nakarmić, tylko pluła i potem zjadła o 14 dopiero i tez sie nie obyło bez wiercenia.- moj syn w tych okolicach jadl piers kolo 3 w nocy a pozniej dopiero kolo 12 zechcial mi cycki oproznic (nie powiem, byly mega pelne), chyba przez 3 tyg tak mial...
To by znaczyło że moja nawet po 9 godzinach nie jest głodna co jest raczej nie możliwe ;/
bo nikt nie zarzuca Wam , że źle robicie swoim dzieciom
Tylko wiecie posty Teo czy innych wynikają z tego, że i Wy piszecie i macie jakieś wątpliwości, także inni Wam odpowiadają jak to może być bądź jak u nich było.
Ale jak zaśnie przy cycu to spoko możesz ją odłożyć do łóżeczka i śpi?
Chodzi tylko o to , że boisz się tego zasypiania przy cycu? że później będzie chciała tak zawsze?
no, ale z drugiej zaś strony to warto uczyć dziecko pory posiłków, tego, że się je 5 posiłków dziennie
ale też to to zdrowe nie jest, aby nie jeść 9 godzin w dzień
co do karmienia dzieci,to w czasie karmienia cos robicie np.ogladacie telwizje,rozmawiacie z kims,czy wybieracie spokojne jedno miejsce do nakarmienia? Bo dzieciaczki w wieku od 4-5 m-cy(bywa i wcześniej) bardzo latwo się rozpraszają i wtedy karmienie butla czy piersią może być bardzo utrudnione. Najlepiej zarezerwować sobie czas tylko na karmienie, w cichym pokoju(żeby nikt nie wchodzil itp.,nie ogladac nic w trakcie,nie przewracać kartek w książce ,gazecie itp) i wtedy powinno karmienie spokojniej wygladac.
Biedronka,te zniekształcenie potylicy jest normalne. Powinnas ukladac dziecko na zmiane na wznak, glowka odrocona na prawo i lewo tzn. jedno spanie na wznak,jedno na jednym boku itd..
montenia: co do karmienia dzieci,to w czasie karmienia cos robicie np.ogladacie telwizje,rozmawiacie z kims,czy wybieracie spokojne jedno miejsce do nakarmienia? Bo dzieciaczki w wieku od 4-5 m-cy(bywa i wcześniej) bardzo latwo się rozpraszają i wtedy karmienie butla czy piersią może być bardzo utrudnione. Najlepiej zarezerwować sobie czas tylko na karmienie, w cichym pokoju(żeby nikt nie wchodzil itp.,nie ogladac nic w trakcie,nie przewracać kartek w książce ,gazecie itp) i wtedy powinno karmienie spokojniej wygladac.