Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Zlecil badania na rano. Wszyscy patrzyli na mnie, jak na przewrazliwiona matke.Badanie og. wyszlo jeszcze gorzej niz dwa przyniesione przeze mnie. Leukocyty zaslanaly niemal cale pole widzenia. Morfo ok, crp 0,25. W posiewie wyrosla e coli. Dzis sie dowiedzialam, ze ta bakteria ma swoje zrodlo w niewlasciwej higienie 

poniewaz nalezy napletek sciagnac tyle, ile mozna i umyc. Czyli tak jak robimy...
Doktor zauwazyla, ze siusiak Mikolaja ma vzerwone ranki
wiec wyjasnilam, ze tak go zalatwil tamten doktor
Lekarka zaczela bronic kolegi i straszyc mnie, ze jesli nie bede tego robic, to grozi nam operacja
Uswiadomilam, ze to raczrj mie temat na 3miesiac zycia mojego syna i sie zamknela. Wiecie,.jaka jestem zla? Czy oni sa naprawde niereformowalni. Przy okazji pierwszej akcji przekopalam artykuly na tenat higieny chlopcow i stulejki. Zapoznalam sie ze stanowiskiem autorytetow i urologa dzieciecego z for uj m uronef. Wiedza szalonych pediatrow z mojego szpitala nijak sie ma do ich pogladow.

nie ma na nic czasu liczy się tylko zabawa a ogólnie to tylko podłoga wchodzi w grę
jest już taką bystrzachą , że czasami wymiękam ;) urosła strasznie a najchętniej to juz by chodziła, staje gdzie się da i przy czym tylko się da
pozdrowienia od nas dlaa mam i dzieciaczków
ma czas bo każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie, póki jest w normie to się nie martwię

No i dzisiaj pierwszy raz Maksiu zasnął sam w swoim łóżeczku na dzienną drzemkę - bez kołysania, bez smoczka i bez usypiania na piersi. Po prostu włożyłam go do łóżeczka, włączyłam pozytywkę, życzyłam słodkich snów i wyszłam. Widziałam, że jeszcze przez 10 min gmerał ochraniacz i coś gadał do siebie, a później patrzę śpi
A próbowałam go tak usypiać już od jakiegoś tygodnia. I albo od razu, albo po 15 min był płacz i musiałam go podnosić i uspokajać. Wcześniej zasypiał na rękach lub w wózku ze smoczkiem. No i definitywnie zrezygnowałam ze smoczka.
Chusteczkom nawilżanym od urodzenia mówimy nie, chyba że na wyjścia.

[/url]Moja mała ma biały nalot na języczkuWitaj. Moja Marysia też miała taki nalot od mleczka.
Jak odróżnić, czy to pleśniawki, czy to od mleczkaPodobno jeśli się zetrze języczek gazikiem to w przypadku pleśniawek będzie on krwawił...
Czy powinnam w jakiś sposób go usunąćJa nic z tym nie robiałam...
I co? Myjecie pupcie za każdym razem?
A używa któraś z was płynu do kąpieli z Babydream?
Tylko nie chodzi mi o ten żel (z dozownikiem) tylko o płyn właśnie.
Waciki i ciepła woda idzie w ruch za każdym razem :)

My działamy z tym żelem własnie. Jest super!

co polecacie na ciemieniuszkę
jakie polecacie krzesełka do karmienia? rozglądam się powoli pod kątem blw.
Moja mała ma biały nalot na języczku. Jak odróżnić, czy to pleśniawki, czy to od mleczka? Czy powinnam w jakiś sposób go usunąć?

) i wtedy powinno karmienie spokojniej wygladac."

Eee, to ja chyba za leniwa jestem bo wydaje mi się że jednak z chusteczkami wygodniej
A wybrałam te z bloga Sroki niby najmniej chemiczne i nigdy Karol nie miał żadnego uczulenia.