Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wg tego toku myślenia - moja mała jest już gotowa??? Bo skończyła 4 mce...
Dziewczyny co mogło spowodować to że mała zaczęła się budzić w nocy co 2,5-3 h na karmienie?
Jednocześnie w łóżeczku potrafi tak się obrócić że leży w poprzek, no szok.
Dziewczyny co mogło spowodować to że mała zaczęła się budzić w nocy co 2,5-3 h na karmienie?
Jednocześnie w łóżeczku potrafi tak się obrócić że leży w poprzek, no szok.
. Bardzo się ciesze!
ale teraz je co 2 godz tak mniej wiecej. Chyba juz sie przyzwyczailam. Zobaczymy jak to bedzie jak do pracy wroce.
kota gonie juz , ale to uparte bydle, ja go odpycham a ten dalej wlazi.
[/url]
[/url]Słuchajcie czy Wasze dzieci zawsze płaczą jak są głodne?
jakoś w tyg na wizytę u rehabilitantki by obejrzała jego pełzanie. Mianowicie: lewa ręka zgięta-podporowa, prawa noga pracuje a lewa nie. Prawa ręka wyciągnięta ale nie podpiera. Staje na obie nóżki równo.

[/url]
[/url]
[/url]stokosiu czyli radzisz przejść się do pediatry? Musiałabym poczekać do jutra na męża, żeby maluteńką w samochód wsadzić.
Dziewczyny, w którym miesięcy dziecko nosi rozmiar 74? wiem że to może się różnić, ale tak mniej więcej?
Już nawet część odłożyłam i za kilka, kilkanaście dni zacznę mu już też 74 zakładać, także reguły nie ma 
bo jakoś nie jestem do końca przekonana, ale może się mylę? Jak wspomniała o "przepajaniu" herbatką Hippa to też zrobiłam taką minę, a trzeci raz gdy poruszyłam temat szczepień
Jakoś nie mogłam się przełamać i jej całkowicie zaufać...
Pytam, ponieważ na ostatniej wizycie neonatolog powiedziała, że już możemy go spokojnie sadzać.

Pytam, ponieważ na ostatniej wizycie neonatolog powiedziała, że już możemy go spokojnie sadzać.
[/url]