Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nalot na jezyku po karmieniu jest czyms normalnym. Ale potem powinien zniknac.
Przetarcie woda z cytryna nic nie pomoze jesli to plesniawki,wtedy trzeba leczyc mame i dziecko. I to przynajmniej 2 tygodnie powinno trwac leczenie,bo inaczej to bedzie powracalo.Dodatkowo podaje sie mamie witamine c i dziecku takze witamine c 1-2 krople cebionu lub juvitu na jezyk.
Zastanawiam się nad stosowaniem, bo to jest w kropelkach i mamy podawać do buzi, czy to pomoże? Bo mam dziwne wrażenie że on to zaraz połknie.
--
mi lekarka mowila o pędzlowaniu, mysle ze na wacik troche nabrac i wysmarowac buzke w srodky, języczek, poliki itp.ja bym tak zrobiła
oczywiscie po jedzeniu i po ulewaniu, jesli ulewa jakoś po karmieniu.
Otóż myślę małemu podawać kaszkę od 4 miesiąca. I tu pytanie z jakim mlekiem je podajecie? Bo znajomi podają z krowim a ja zupełnie się na tym nie znam więc stąd moje pytanie.
ja karmiłam sama ale bywało ciężko
biedronko a czemu tak wczesnie chcesz juz kaszę dawac, jesli moge zapytac?
mamy karmiące piersią podaja ze swoim sciagnietym mlekiem, ja podaję z mm rozrobioną. Krowie moze uczulac i nie dawalabym w 4 msc krowiego w zadnym razie.
Biedronko, na piersi podajemy kaszki po 6 m-cu,nie 4.
Biedronko, może o ekspozycji na gluten za pomocą kaszki czytałaś? Bo takową dobrze między 4 a 6 miesiącem rozpocząć.