Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale mam już dużego chłopca, a jeszcze ponad rok temu myślałam, że nigdy go nie będzie, a jednak warto wierzyć do końca, no i się poryczałam
Dziękuję Wam za porady !
sardynka85, wczoraj mieliśmy kontrolną wizytę u pediatry ze względu na to, że Maleńki ma jeszcze żółtaczkę fizjologiczną. Mamy naprawdę super pediatrę, bardzo dokładnie go zbadała, strasznie długo osłuchiwała, zaglądała do buźki, mimo, że zapomniałam jej powiedzieć o tym oddychaniu, powiedziała, że wszystko jest super.
.

Zapewne temat był poruszany nie raz, ale póki co mam mało czasu na przeszukiwanie forum....czy to, że noworodek nie robi kupy (ostatnia mega kupa była dwa dni temu w okolicach godziny 19), ale siusia normalnie jest powodem do niepokoju? Standardowe pytanie "nie najada się" ? Karmię tylko piersią. Miałyśmy problem z przystawieniem, ale po wizycie doradcy w poniedziałek kupy ładnie ruszyły "lawinowo" i "znowu stop"....bąki idą, Mała czasem marudna, przy cycku się uspokaja, czasem tylko nie może zasnąć i robi wtedy dziwne miny...skupia się....

oczywiście tak jak szybko przyszło tak szybko poszło
przychodził wieczór i miałam normalnie ataki paniki. Przeszło, chociaż czasami wieczorem czuję niepokój. Wydeaje mi się że to może być wina wysokiej prolaktyny.
Kasiu, wszystko juz za Wami, mogę tylko próbować wyobrazić sobie co czułaś...

już jestem spokojniejsza