Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) moja znajoma na diagnozie w tym kierunku wylądowała jak jej syn miał 2 lata i mówił na prawdę niewiele. Powód jego zastoju w rozwoju okazał się zupełnie inny- za dużo TV. Dziecko było na maksa przestymulowane.Nie potrafi rozgryźć dlaczego tak uparcie preferuje tą jedną stronę. Testy przechodzi dobrze a jednak coś jest na rzeczy...

, moja to brała sobie stołeczek i jak brałam prysznic to siedziała ze mną w łazience, a jak miała ponad dwa lata to znów pojawił się lęk separacyjny,jak miała zostać sama z babcią to był taki ryk że jeszcze jak schodziłam po schodach to słyszałam jak moje dziecko łkała mamusiu kochana, choć Ninka tu jest
zobaczysz za chwilkę będzie za tobą wszędzie łaziła, nawet w toalecie jak znam życie będziecie razem podczas jedynki i dwójki, moja to brała sobie stołeczek i jak brałam prysznic to siedziała ze mną w łazience,

Proszę poradźcie co robić, żeby nie zarazić mojego Maluszka! Kłopot w tym, że mąż pracuje i kiedy go nie ma to ja wszystko robię przy Juniorze. Teraz się boję, żeby to cholerstwo się jemu nie rozwinęło. Czy któraś z Was to przechodziła przy malutkim dziecku? Czy mogę zrobić cokolwiek więcej poza bardzo dokładnym przestrzeganiem higieny? Z góry dziękuję za pomoc.

Kachaw, zastanawiam się czy ją usypiać na rękach czy odkładać, ale ona aż sinieje od tego płaczu.

ale że same czy chodzi o tzw. próbę trakcji?
Stokosiu, Wy chodzicie zdaje sie na reha?, wiec jestescie pod kontrolą.:)