Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A najbliższa koleżanka poradziła - "jeśli teraz, podczas skoku kiedy wymusza weźmiesz ją na ręce to będzie tak już cały czas". Musiałam wziąć, tj.piszesz, mamine serce nie pozwoliło mi inaczej.
Dla mnie to sceny z epoki kamienia lupanego. A i to nie bo wtedy jednak instynkt dominowal i matki tulily dzieci. Później ludzie zaczeli za dużo myslec i durnoty wymyślać.
żeby przy położeniu dziecka spać w dzień zaciągać mu rolety
Taaa, mój szawagier (ten od nieetycznego katarka) twierdzi, że absolutnie nie powinno się stwarzać dziecku warunków do spania w dzień -zasunięte rolety czy przyciszone nieco radio to bzdura kompletna.. Więc mu zaproponowałam, że gdy następnym razem będzie się kładł w dzień, bo mu się drzemki zachce, niech po mnie zadzwoni, przyjadę z wiertarką i wskażę mu na dokładkę miejsce, gdzie słońce będzie mu świeciło prosto w paszczę
A ile wasze pociechy śpią maksymalnie w dzień?
A dziś kolejny wariacki dzień. Czy spotkałyście się z takimi ciemnymi kłaczkami w jajecznicowej kupie?
U nas też jakieś dziwne rzeczy w nocy się dzieją, bo M sobie wymyśliła od 2 dni, że będzie spać na brzuchu. Przekręca się na ten brzuszek śpi, aż nagle budzi się z rykiem i zaczyna czworakować, bo nie wie co się dzieje. W sumie przez sen płacze i chodzi, ja ja układam spowrotem na ten brzuch, a ona znów na kolana i idzie. Miałyście tak?