Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
spotkałam położną która powiedziała że najpierw musi być wprowadzony przecier/zupa jarzynowa i dopiero za jakies 2-3 tyg dodawac kaszke (gluten).
Zakupiłam dla Julcia krzesełko z Ikea antylop, już przyszedł :) w końcu dziecko będzie mogło normalnie zasiąść do jedzonka - hehe w sumie to jeszcze czekamy aż stabilniej siądzie ale krzesło już jest ;) można ruszać z BLW ;)
Zanettt86 Krew pobiorą wszędzie, prywatnie bez skierowania nie ma problemu myślę że max 15zł bilirubina kosztuje.
my pierwszy spacer zaliczylismy jak mała miała jakieś 10 dni, trwał ok 20 min. Ale nie wiem jaka jest "zasada". Zalezy od pogody, temp., wiatru.
Sony85: My dziś byłyśmy na ostatnim szczepieniu w szpitalu. Na szczęście u małej tylko katarek
Pozwoliłaś zaszczepić zakatarzone dziecko?
I lekarz się zdecydował?
A ustalo Ci komplet i jest sucho i czysto?
o dzisiaj od rana też sucho ale za to po obiedzie jak udiadłam i zaczełam karmić to jak chusneło
Annie, ja bym ubrala body dlugi rękaw, polspiochy i kombinezon sztruksowy. I to max już jest dla mnie
mała od dwóch dni kicha co jakiś czas coś tam w nosku ma,zastanawiam się czy od brata nie podłapała czegoś
Czy body z długim rękawem, sweterek, półśpiochy, spodenki (wszystko bawełniane i raczej cieńsze) plus ciepłe skarpetki, kombinezon sztruksowy ocieplany i czapka zimowa niezbyt gruba są ok? Czy to za dużo?